Favorit Chanel Parfume..

Chanel Cristalle Eau Verte Edt
Chanel Cristalle Eau Verte Edt

Hvilken fashionista elsker ikke (og drømmer) om Chanel?

Det er noget ubetinget luksuriøst over mærket, historien, følelsen det giver og of course Madame Coco Chanel..

Jeg ejer hverken tøj, sko eller tasker fra Chanel (selv om jeg har sagt til mig selv, og min kæreste(!) at jeg SKAL have en klassisk tweed jakke fra Chanel, før jeg dør! og den må også gerne være vintage…og måske en 2.55 taske i en sjov farve… og måske….. nå nej..)

MEN jeg ejer efterhånden endel af parfumerne og kosmetikken. Det er en forholdsvis rimelig vej til lidt luksus i hverdagen, og hvem elsker ikke Chanels neglelakke, der hver sæson kommer til at være den nye it-farve!

Sommerens it-farve Orange Fizz fra Chanel
Sommerens it-farve Orange Fizz fra Chanel

Jeg modtog en SKØN gave fra Sæther inden weekenden, og inde i den fiine Chanel pose, lå den nye parfume Christalle Eau Verte.

Jeg må indrømme, at jeg nogle gange syntes at Chanels parfumer kan være lidt for skrappe for mine sarte nordiske aner, men den her er absolut værd at prøve!

Den er frisk, let og elegant! Jeg glæder mig til at tage den i brug! (og drømme videre om tweed jakken… hmm, tager sgu en kig på ebay med det samme….)

Leave a Reply