Favorite Eyeshadow and Freelance Life

Skærmbillede 2014-10-02 kl. 20.22.30  Skærmbillede 2014-10-02 kl. 20.19.16

Oh yes, freelance life.. Det er mange der skriver til mig og er meget glade på mine vegne, glæder sig til at følge med og gerne vil høre hvordan det går. Nu er det jo sådan, at jeg stadig har min søn hjemme hver dag, meeeeeen hver eneste aften, pause (hvor farmand tager over) eller lille lur, bruger jeg på mails, telefoner og få ordnet en masse praktiske ting. Han starter i vuggeren på mandag – angst og spænende på samme tid….
Derudover er jeg selvfølgelig begyndt på nogle af mine indlæg til Fashion-Post.dk (skriv jer op til at modtage nyhedsbrevet, så er I helt up do date til vores launch 21.oktober) Så skal jeg nok også have et kontor ude i byen, skal have min computer og nye telefon til at fungere optimalt, finde ud af hvordan jeg praktisk får tingene til at hænge sammen fremover med alle mine projekter, om jeg skal have agent eller klare den alene. Så skal jeg bruge lidt tid på at finde en assistent, både til den skrivende del, men også til mine makeup jobs, sååååå i tillæg til at opdatere bloggen hver dag, er der riiiiiigeligt at se til 🙂

I skal lige tjekke min nye favorit og budgetvenlige øjenskygge ud. Den har den perfekte kolde brun nuance og kan være helt sart, hverdagsagtig og transparent, hvis man lægge forsigtigt på med en stor pensel, eller man kan også lave de smukkeste smokey eyes med den, sammen med sort kohl på den våde kant og masser af mascara. En super alsidig farve, perfekt til lys skandinavisk hud.

Color Riche Mono 502 Quartz Fume fra L’Oréal Paris

ENGLISH:

Oh yes freelance life. Many of you already wonder how thing’s are going only two days into my new freelance life and I must say, I’m doing exellent! I’m still home most of the day with my 9 month old son – he starts kindergarden on Monday and I’m so nervous and excited at the same time – but I spend all my breaks and evenings on work – emails, phones, meetings etc etc.

And you have to check out my new budgetfriendly eyeshadow. I love the cold brown tone and the metallic shimmer. It can both be used for everyday, using a big brush and applying only a thin layer, or as a smokey eye together with black kohl on the inner rim of the eye and black mascara. Perfect for us with scandinavian pale skin.

Jacket//Gestuz, Knit//Samsøe, Scarf//Acne, Jeans//Zara, Bag//Mansur Gavriel at Notabene, Boots//Notabene.

Leave a Reply