Favorite model in Town

lindsey_wixson_TR tumblr_lwmmaeQ9pp1qa42jro1_1280 tumblr_lwcfwdwU1X1r2p26ao1_1280 tumblr_lni9g89WM61qa

DER går rygter om at en af mine absolut FAVORIT modeller Lindsay Wixon er i København til modeugen, der starter i morgen… Rygtet siger hun skal gå et show og jeg håber, HÅBER, H.Å.B.E.R jeg får mulighed til at møde hende. Jeg elsker hendes look og overdrevne vilde læber, så jeg vil helt sikkert høre hende, hvilken læbepomade hun bruger, hvis jeg får chancen.

Hvad ville I spørge hende om, hvis I fik muligheden for at stille hende et spørgsmål eller to?

English:

Rumors says that topmodel Linsday Wixon is in town for Copenhagen Fashion Week this week. I am crossing my fingers that I get to meet her and ask her a few question. I absloutely love her looks and pretty pout!

What questions would you ask her, if you had the opportunity?

Leave a Reply