Favorite product: Mascara of the moment

Eyes to Kill hedder mascaraen fra Armani, som jeg tidligere har testet og elsket – og nu endelig har anskaffet mig igen. Nogen siger det kun er børsten der skiller mascaraer, men oh no, det er formlen på indholder der tæller. Ingen jeg gik tilbage til min elskede Eyes to Kill mascara anvendte jeg en anden storselger og favorit blandt mange jeg kender, nemlig Helena Rubinstein Lash Queen, men den fungerer bare ikke på mine vipper. Sådan er vi bare så forskellige (og med forskellige vippeønsker) Jeg elsker tykke, chunky og separerede vipper, og kan varmt anbefale denne sorte sag fra Armani Cosmetics, der kun forhandles i Illum i København. Hvad er din favorit mascara?

Eyes to Kill from Armani Cosmetics is my absolutely favorite at the moment! Thick and chunky  is what I want my lashes to be, and this mascara never disapoint. What’s your favorite mascara?

Leave a Reply