Favorite Volume Products

volume-favorites-produkter-volumen-youblush
Denne mousse er fantastisk at give håret et løft ved rødderne. Brug den i håndklædetørt hår og spray den i ca. fem skilninger. Føntør derefter håret upside down for optimal effekt og volumen.
Jeg bruger denne pudder i tørt hår. Den skal drysses ned i hovedbunden og derefter børstes let igennem med en hårbørste. Den giver masser af volumen til rødderne – nærmest på en lidt leragtig måde så du virkelig kan bygge volumen op. Perfekt til opsætninger eller til flat hår.

Batiste Dry Shampoo Eden
Bastistes tørshampoo er en elsket klassiker, der nemt fjerner en fedtet hovedbund og giver en let volumen til håret. Jeg er især vild med denne nye limited edition, som har en frisk og blomstret duft. Løft og i håret og spray ind i rødderne inden du børster håret igennem.
Davines Dry Texturizer er en tørshampoo, der i tillæg skaber let tekstur og struktur i dit hår. Det vil sige den giver lidt mere stivelse til håret end en almindelig tørshampoo. Perfekt til os skandinaviske kvinder med tendens til flat og livløst hår.

2 Responses to “Favorite Volume Products”

 1. Malene Christensen

  Er der parfume i produkterne? Jeg er nemlig allergisk 🙂

  Reply
  • Sara

   Hej Malene, Ja, det er parfume i produkterne. Det er ret svært at finde hårprodukter uden, men prøv Purely Professionals eller Zenz Organics. KH Sara

   Reply

Leave a Reply