Festhår: Opsat hår

menswear_mood 449

Skærmbillede 2013-12-02 kl. 18.18.14 zoe-saldana-updo-hair michelle-williams-met-gala-2013 rooney-mara-ponytail minka-kelly-braided-updo d__fil___jason_wu_printemps___t___2014_812823148_north_545x kristen-stewart-fishtail-braid kate-bosworth-faux-hawk backstage_donna_karan_printemps___t___2014_538579255_north_545x emma-watson-braided-hairstyle jessica-biel-wavy-hair carey-mulligan-updo-hairstyle amanda-seyfried-bun

image1xxl elizbaeth-olsen-braid

3-Easy-Summer-Updos-Grownup-Braids

At sætte sit eget hår op, kan være lidt af en udfordring. Det kan altid være fint at alliere sig med en god veninde og lidt god tid eller tage et billede med til frisøren, hvis man har besluttet sig for at det er den bedste løsning.

1. Basen er supervigtig, når håret skal sættes op. Føntør altid et slags “foundation” produkt ind i håret fra starten, som stylingcreme eller moussse, når håret er vådt. Dette kan du sagtens gøre med hovedet ned mellem benene, hurtigt og rimelige besværligt. Så er basen på plads og du har et godt grundlag for masser af hold.

2. Varme curlere kan også være supergode, hvis dit hår skal sættes helt eller halvt op. Du sætter dem i håret som Miranda Kerr har gjort her på billedet, hvis du blot vil skabe lidt volumen og krøl af la Victoria’s Secret eller fortsætter i den samme retning (bag over vandret) hvis hele dit hår skal sættes op.

Victorias-Secret-Hot-Rollers-Backstage

3. Toupering i bunden af håret kan også været en lifesaver hvis dit hår skal sættes op. Fx med en kam (hvor touperingen bliver hård) eller en hårbørste (hvor touperingen bliver blødere). Det giver håret masser af volumen og hårnåle et bedre fæstne.

4. Hårsprayen er din bedste ven. Og en en mini en af slagsen sammen med et par hårnåle kan være en god idé at tage med i tasken sammen med et lille lommespejl, så du kan tjekke op på dit hår i løbet af aftenen.

Pst: Fine hår accessories finder du her.

Leave a Reply