Finn’s Navnefest

I lørdags fejrede vi Finn’s fine navn og modsat storebrors fest for 3 år siden, hvor vi inviterede samtlige af vores venner, valgte vi denne gangen kun at invitere nærmeste familie. Og uanset hvor meget jeg ELSKER vores venner og deres dejlige børn, var det det helt rigtige at gøre.
Finn får tænder for øjeblikket og kravler hurtigere end lynet. Han er også ved at lære at spise skemad OG sove i sin egen seng, så han er ret pylret for tiden. I tillæg var Sølve syg med omgangssyge torsdag, så jeg havde to børn hjemme fredag.
Jeg kan mærke, jeg hurtigt bliver stresset af at skulle holde festlige komsammener (som om jeg har holdt særlig mange, ha ha ha) efter jeg er blevet mor til to, især hvis jeg skal lave mad. Til denne fest skulle jeg selv bage kager, men heldigvis var mine forældre på besøg og kunne hjælpe. Jeg blev sat til at lave regnbuelagkage – specialbestilt af Sølve. Det blev også til en fodbold chokoladekage og en klassisk pavlova.
Sammen med endnu flere kager fra svigermor 1 og 2 blev det til kagebononanza hjemme i vores hus, efter en dejlig frokost i Dragør.

En hyggelig dag, selv om jeg var helt smadret og faldt i søvn på vej ned på hovedpuden da de sidste gæster var gået…

2 Responses to “Finn’s Navnefest”

 1. carina

  Wow, sikke nogle flotte kager! Det ser ud til at have været et stort arbejde.
  Og tillykke med sønnike. Jeg er selv blevet helt vild med navnet Finn da min søns bedste ven hedder det (vi bor i USA, hvor navnet er ret usædvanligt, så han er på besøg får jeg altid associationer til mit hjemland – så hyggeligt)

  Reply
 2. Leila

  Puha… som med drenge-mor, kender jeg det alt for godt! Jeg bliver også altid lidt presset op til fester, med to små drenge rendende i hælene. Hvor har du fundet opskrifterne til de flotte kager? De er alt for smukke

  Reply

Leave a Reply