Fit for fight nails

I går aftes prøvede jeg mig på glimmernegle. De blev da ret fine, blev de ikke? Der er underlak, Ballerina fra Essie, sølvglimmer fra Make Up Store og de storeglimmer fra Uslu Airline – BAL og til sidst overlak. Phu.. 5 lakke!!

Jeg sidder på Riccos kaffebar og blogger, da vores net er nede der hjemme. Det er SÅ besværligt og forhåbentlig bliver det ordnet ASAP. I aften skal jeg ind i parken og se Kessler bokse! Der er gemt en stor fan af boksning og især Mikkel Kessler inde i mig, selv om jeg ser de fleste kampe igennem fingrene. Jeg HÅBER han vinder, og hvis jeg ser Linse flasher jeg lige mine glimmernegle for hende. Dem kan hun sikkert lide 🙂 Følg mig på Instagram hvor jeg poster billeder fra aftenen i parken. sarayoublush

English:

Yesterday I did these glitternails, which I think turned out pretty good. Our internet has crashed in our appartment, so right now I’m blogging from Riccos coffeebar. I really hope they fix out internet asap, I feel so lost without it! Tonight I am going to watch a boxing match between Mikkel Kessler and Allan Greene. There is hidden a big boxingfan inside me, even though I watch most fights through my fingers. Folllow my updates from tonight through Instagram – sarayoublush.

Leave a Reply