Follow My Day

I går var det torsdag og det betyder træning. MEGET tidlig træning. Jeg cykler af sted nærmest i blinde, med en kop stærk nescafe i koppen, klokken er 6.15…

Skærmbillede 2015-11-05 kl. 22.21.15
Heldigvis giver alt meget mere mening, når man først er i gang. Jeg træner to gange om ugen, 6.30-7.30 på et lille hold af 6 seje damer, sammen med træner Joanna Scharlett Jørgensen. Det er faktisk sjældent vi er fuldt hold (pga rejser, arbejde, sygdom, syge børn…) men i dag var vi 5, hvilket var ret imponerende. Træningen består af en kombination af høj puls og styrke, som regel i cirkeltræning.

Skærmbillede 2015-11-05 kl. 22.31.13
Man fortryder aldrig man har trænet (kun at man ikke har…) og efter hver træning, er jeg glad og fuld af energi (inden aftenen kommer og jeg kan mærke jeg har været tidligt oppe og brugt kroppen) Efter et par, kigger jeg lidt på de produkter jeg er i gang med at teste for øjeblikket. Poly Vitamin Serum fra Isclinical, Evening Primrose Concentrate fra Weleda og Wake Wonderful Night-Time Facial fra REN.

Skærmbillede 2015-11-05 kl. 22.20.27
Så følger en af mor-pligterne; at smøre madpakke til Sølve. Dette billede er ikke særligt instagram agtigt, men virkeligheden, ha ha.. Godt vuggestuens kok snart er tilbage fra barsel, så vi kan få en madpakke pause..

Skærmbillede 2015-11-05 kl. 22.20.10
Dagen har været regnfuld og på vej til vuggeren, er jeg rimelig misundelige på Sølve som kan sidde helt tørskoet ind under sit regnslag, mens more lignede noget der ikke er værd et foto..

Skærmbillede 2015-11-05 kl. 22.38.51

Tilbage på dagens hjemmekontor for at blogge, organisere julekalenderen (den bliver SÅÅÅÅÅ FED!!! Glæd jer!!), svare på mails, aftale møder og jobs – og nå ja, også følge med på udviklingen af min NYE BLOG!? Ikke ny, ny, men bloggen er desværre blevet så dårlig konstrueret af min sidste udvikler, den slet ikke er mulig at ændre på eller laves federe, så jeg får den bygget op igen fra bunden, med lidt ændringer hist og her. Glæder mig til at vise den frem snart.

Skærmbillede 2015-11-05 kl. 22.45.19

Lidt sundt og lidt usundt. Kunne ikke dy mig for brunkager i Netto, det er jo snart jul…. men får også lidt gulerødder og min yndlings drikke for øjeblikket – vand med citron og cayennepeber. Tippet fik jeg fra Mette, der står bag Karmameju. Det er en supergod detox drikkelse, der også kickstarter din forbrænding. Fremfor alt smager det himmelsk og jeg kan drikke litervis, noget jeg ellers desværre er blevet lidt dårlig til, de sidste par år..

Skærmbillede 2015-11-05 kl. 22.48.53
Smutter hen til min negle dame, Nicole, som skal lave broken eller shatterede nails på mig – en negletrend som har eksploderet på de sociale medier den sidste tid. Hun har bestilt folie hjem fra USA og er klar til at klippe klistre. Folien ligner hologram og har en meget særlig 3D effekt på neglene, når den bliver klistret på i lag.
Nicole tilbyder alle mine læsere 15% rabat på shellac behandlinger med koden sarayoublush. 🙂

Skærmbillede 2015-11-05 kl. 22.49.23

De er blevet lidt techno agtige, men også vildt fede og har den vildeste effekt, alt efter hvad slags lys du står i! Neglene kan laves i alle kombinationer. Der findes forskellig farve folie og bundlakken, bestemmer du selv.

Skærmbillede 2015-11-05 kl. 23.01.23

Jeg skyndet mig videre på et sent job. Birger Christensen skulle afholde et event for deres VIP kunder med en kæmpe stor visning med 18 modeller. Jeg stod for makeuppen og her om vinteren er jeg især glad for min gode Skin Food fra Weleda. Tør hud, tørre hænder, neglebånd, albuer – alt kan denne creme redde. Den er god til mænd (som måske aldrig smører sig ind i creme), til skiferien, til flyveturen, til jetlagged hud, som natcreme.. you name it. Den kan selvfølgelig også nogle gange være for fed under makeup, men jeg får næsten abstinenser hvis jeg ikke har den med og jeg bruger den næsten hver gang, til et eller andet tørt område..

Skærmbillede 2015-11-05 kl. 22.24.45

Skærmbillede 2015-11-05 kl. 22.25.08 Skærmbillede 2015-11-05 kl. 22.24.58

Jeg var ansvarlig for makeuppen, men fik den bedste hjælp fra det bedste team fra Nicci Welsh Makeup Academy.

Skærmbillede 2015-11-05 kl. 22.24.04

Men det blev sent, meget sent.. så det blev pizza til aftensmad og lidt blogging, inden vækkeuret igen ringer i morgen tidligt 5.30, hvor Sølve og jeg flyver hjem til mine forældre i Norge…

Ha en skøn dag!!!

Indlægget er lavet i samarbejde med Weleda

7 Responses to “Follow My Day”

 1. Christiane

  Fedt indlæg! Elsker den slags

  Reply
 2. Eva B

  Skønt indlæg – gerne flere af dem 🙂

  Reply
 3. Signe

  Elsker indlæg som disse!

  Reply
 4. Nadia

  Kunne du smide en opskrift på detox vandet?:)

  Reply
 5. Viola

  Hvor er det nogle fede negle du har fået lavet! Og dejligt med en rabatkode. Det er virkelig en dygtig negledame du har, hun må også meget gerne lave mine negle.

  Må jeg bede om en adresse eller et telefonnummer på hendes klinik, synes ikke jeg kunne se det i indlægget og heller ikke noget link? 🙁

  Reply
 6. Mine

  Virkelig et dejligt og personligt indlæg 🙂 dejligt at se hvad du får lavet på en travl dag 🙂 og hold fast hvor er du sej at du formår at få trænet så tidligt 🙂 der ville mange have givet op 😀

  Reply

Leave a Reply