Follow my (just an ordinary) day

Denne udsigt møder mig når jeg vågner. Sølve sover stadig inde i vores soveværelse, meeeen det er nok snart på tide, han flytter ind ved siden af, til hans eget værelse. Han kan nemlig godt lide, at stå op kl.5 eller før… det kan ikke vi (!)…

Skærmbillede 2014-10-16 kl. 09.49.42
Efter morgenmad, som er havregrød til os begge, sætter jeg lillemanden foran computeren og trykker play. Det går i Big Bugs Band, Hoopla Kidz eller Mother Goose Club som gør, at jeg kan tage verdens hurtigste bad og få noget makeup på. So far, this works!

Skærmbillede 2014-10-16 kl. 09.51.15 Skærmbillede 2014-10-16 kl. 09.51.42
Det er virkelig blevet efterår, men Ørstedsparken er alligevel den smukkeste vej til vuggestuen. Er så glad for denne lille, stille stund inden dagen for alvor går i gang.
Skærmbillede 2014-10-16 kl. 10.06.54 Skærmbillede 2014-10-16 kl. 10.07.38
Efter et morgenmøde på Atelier September (sååå godt kaffe!) gik jeg i Panduro for at købe lidt ting og sager. Det er lidt som en slikbutik og jeg kan bruge lang tid der inden. Jeg skal til at lave en masse beautybilleder og få opdateret min portfolio, som på mange måder er en makeup artists visitkort. Nu har jeg været på barsel i 9 måneder og var rimelig gravid inden det, så det er ved at være et stykke tid siden jeg svingede penslerne sidst (med et par undtag selvfølgelig) Jeg kan næsten ikke vente med at komme i gang. Det er virkelig dette mit hjerte brænder for.

Skærmbillede 2014-10-16 kl. 09.57.12
Dagens pakkepost…

Skærmbillede 2014-10-16 kl. 10.27.02

Skærmbillede 2014-10-16 kl. 10.13.35Skærmbillede 2014-10-16 kl. 10.20.01
Jeg er ikke kommet ordentlig i gang med at arbejde endnu, da Sølve stadig kun er halve dage i vuggestue, men i dag havde jeg 3 timer for mig selv til lidt blog og et lille indlæg til Fashion-Post.dk. Indtil videre arbejder jeg hjemmefra, men jeg skal have en kontorplads ude i byen, da jeg nok kommer til at savne lidt selskab. (måske også en til at tage lidt billeder for mig, min arm er nogen gange lidt for kort, hi hi)
Det er virkelig dejligt at få frigivet lidt tid og i dag fik jeg også tid til at vaske hår (wow!!), med den nye shampoo fra Pantene Pro V. Jeg må være ærlig og sige, jeg aldrig har været meget til supermarkedshampoo, men den nye teknologi EDDS Antioxidant Damage Blocker Technology beskytter håret mod kobber i vandet, som kan skade og svække håret – så jeg lagde snobberiet i fra mig og gav shampooen en chance. Og hænderne op (eller ned?), det er en god shampoo som dufter dejligt, og sammen med conditioren gør håret superblødt.  (mere om dette senere)

Skærmbillede 2014-10-16 kl. 10.52.55 Skærmbillede 2014-10-16 kl. 10.52.35
Lidt leg og kærlighed til sidst på dagen, inden denne lille fyr var grydeklar. Han har været svær at få til at sove, efter at han startet i vuggestue, men heldigvis gik det relativt hurtigt i aftes. Håber bare det er en fase – har nemlig aldrig haft problemer med at sove før.. men nu er det ligesom om han går helt amok, bare han kommer ind i soveværelset.. phu ha…

Skærmbillede 2014-10-16 kl. 10.27.392
Det er ikke særlig tit jeg får rød læbestift på for tiden, men denne aften gjorde jeg. Jeg mødtes med min mand i døren, inden jeg tog ud til middag. Min mand arbejder i døgndrift for tiden, så det er lange dage for Sølve og mig alene og ikke meget vi ser til hinanden. Vel, vel, sådan er det ind i mellem. Og speaking of, nu skal jeg pakke færdig, inden vi tager hjem til mine forældre i Norge. Sølve og mig, ud på tur, mens far er hjemme og arbejder. 🙂 Ha en skøn dag!

Indlægget er lavet i samarbejde med Pantene Pro V.

Leave a Reply