Frame those eyes

Jeg har lige modtaget en kommentar her på bloggen, om hvorfor jeg aldrig selv går med særlig meget makeup.. Ha ha.. Det er flere der har undret sig over det samme. I alle mine år som makeup artist, har man hellere villet have makeuppen i hænderne og på modellen jeg har arbejdet med, end på sig selv. Jeg kan faktisk ikke tænke mig noget værre end at få lagt makeup af en med “krigsmaling”… Dog skal siges, jeg nok skal stramme op OG tage flere billeder af mig selv, når jeg har makeup på. For det har jeg altså, en gang i mellem…. 🙂

Some readers wonder why I don’t wear more makeup myself.. I have to shape up, and take more pictures when I actually do wear makeup. But after all my years as a freelanse makeup artist, I’ve gotten used to the more nude look. I’ve never liked when it when makeup artists wear a mask of makeup themselves…  🙂

Leave a Reply