Freja Beha for Maybelline

Den danske top top topcool model Freja Beha bliver nu ny kampagnepige for makeup giganten Maybelline New York. Uhh, jeg glæder mig til at se hvad der kommer ud af dette meget interessant og nye samarbejde. Forhåbentlig gør det at Maybelline får det boost de fortjener i Danmark, og flere produkter bliver lanceret. Makeup linjen i Danmark er nemlig meget mindre end den er i New York og jeg krydser virkelig fingre for at både cremeøjenskygger, cremeblush og lipstains finder vej til DK på et tidspunkt. Dagens bedste skønhedsnyhed!!

Husker I at følge Maybelline New York Danmark på Facebook? Nicci Welsh, der er Maybellines makeup artist i Danmark er til modeuge i New York lige nu, og opdaterer med de seneste trends og nyheder på Facebook.

5 hurtige til Freja;

Hvad er dit favorit produkt fra Maybelline?

“Det først Maybelline produkt jeg prøvede var mascaraen Volum’ Express The Falsies Mascara. Den er så god og giver umiddelbar fylde til vipperne. En anden favorit er Eye Studio Master Drama Eyeliner.”

Har du lært nogle skønhedstip fra din mor?

“Hun har altid sagt til mig at skønhed kommer indefra og fra en varieret og sund kost. Jeg har altid spist masser af økologisk grønsager og frugt.”

Hvor shopper du i New York?

“Mine to favoritbutikker er Barney’s Co-Op afdeling (unge og lovende designere) og What Goes Around Comes Around, en vintage biks i Soho.”

Favorit restaurant i New York?

“Jeg kan virkelig godt lide den lidt rustikke og amerikanske stil på Freeman’s. Ellers kan jeg også godt lide Cafe Gitane, der har super god mad og god stemning.”

Hvad er din favorit bog?

“Jeg har lige læst Just Kids af Patti Smith. Det er en smuk fortælling om hendes romantiske og kreative forhold til kunstneren Robert Mapplethorpe.”

Leave a Reply