From Lob To Bob

Jeg fik endelig klippet mine trætte længder af mit hår i går, og gik fra træt, slidt lob (long bob) til bob. Som altid bliver jeg klippet og farvet i den fineste “vasket” lyserøde nuance fra Wella‘s illumina farver hos Saco Hair. Jeg er så glad for disse farver, da de ikke slider på håret som andre farver og håret formår at bevare sin glans.

Håber I får den bedste solskinslørdag!

PSST! Husk at subscribe på min YouTube kanel, hvis I kan lide mine videoer. En anden dame der også er GULD VÆRD at følge her pga hendes eminente hudplejetips, er BeautySpace’ Youtube kanel.

ENGLISH: Yesterday I got at good inch cut of my tired summer locks and went from LOB to BOB. So happy for the result, it instantly feels fresher.

Remember to subscribe to my Youtube channel if you like my short tutorials. They are for women of all ages and not for those who fancy the Barbie look. I prefer the natural look.

6 Responses to “From Lob To Bob”

 1. Stine

  Hvor ser det bare godt ud. Så vild med farven!

  Reply
 2. Julie

  Hej Sara.
  Jeg kan se at du ofte bruger Wella til at farve håret skånsomt, kender du til Maria Nila, og ja, hvad er dine erfaringer? 🙂 Hilsen Julie

  Reply
  • Sara

   Hej Julie, Jeg er meget glad for Wellas farver og bliver som regel farvet med Illumina. Jeg har ingen erfaring med Maria Nila’s hårfarver – mener du måske de toningsfarver man selv kan bruge der hjemme? Color Refresh? Hvis det er dem du tænker på, har jeg prøvet både Silver og Copper og været glade for dem. Jeg bruger dog selv Davines Alchemic Concitioner, Red og Color Lustre fra Shu Uemura for at friske min lyserød/fersken farve op – men det kommer jo meget an på, om mærket har lige den farve du skal bruge. KH sara

   Reply
 3. Maj

  Hej Sara!

  Jeg er helt vild med din fine lyserøde hårfarve! Kan se at du benytter Wella Illumnia, men ved du hvad farven hedder? Vh Maj

  Reply
 4. Maria

  Det ser super flot ud med den nye farve.
  Sara, hvad gjorde du egentlig da du var gravid? Jeg skal nemlig snart giftes og har fundet ud af, at jeg er blevet gravid. Planen var, at jeg selvfølgelig skulle have farvet hår, men er nu usikker på, om det er OK? Alternativt, kan du anbefale frisører, som har økologiske hårfarver og knap så skadelige?

  Reply
  • Sara

   Hej Maria,
   Tillykke med double LYKKE! Jeg syntes det med hårfarvning og graviditet er en meget personlig beslutning. Du skal gøre, hvad du selv syntes er OK. For mit vedkommende, fik jeg farvet hår da jeg var gravid. Ikke så tit som jeg normalt ellers ville og min frisør undgik at røre hovedbunden med farven. Det fik mig til at føle mig som “mig selv” at fortsætte med at farve hår – det er så mange andre ting, der er nye og anderledes når man går igennem en graviditet, så at få frisket farvet op en gang eller to, havde jeg det helt fint med. Hvis du er i tvivl, ville jeg vælge en økologisk frisør. Måske du vil have det lidt bedre med det? KH Sara Og hav et fantastisk bryllup og glæd dig til at blive mor! <3

   Reply

Leave a Reply