Fugtighedscremer på Budget

I går blev jeg spurgt af en model jeg arbejdede med, om jeg ikke kunne anbefale nogle gode dagecremer på budget. En god fugtighedscreme, uden for mange dikkedarer, men som bare er god under makeup og giver huden masser af fugt. Selvfølgelig kan jeg det! Og det vil jeg gerne dele i en blogpost også.

Du kender måske Embryolisse allerede? Den franske apoteker klassiker, som er flittigt brugt af makeup artister verden over, og giver huden fugt, uden at fedte? Klassikeren er den blå farve, Lait Crème Concentré, som er god under makeup – men har du brug for lidt mere fugt, bør du tjekke Filaderma Emulusion ud.

Filaderme Émulsion fra Embryolisse, 229 kr.

Amerikanske Mario Badescu er også et hudplejemærke jeg tit anbefaler til folk der vil have gode kvalitetsprodukter, der er til at betale. De er kendt for gode produkter til acne, rosacea og anti age. Moisture Magnet har udover SPF 15 en super god fugtgivende effekt på huden, men trænger hurtigt ind i huden, så den ikke efterlades med en fedtet følelse.

Moisture Magnet SPF 15 fra Mario Badescu, 305 kr.

Jeg er ret vild med det økologiske svenske hudplejemærket Estelle&Thild, som har gode produkter til en god pris. Biohydrate Total Moisture Day Lotion er en dagcreme til alle hudtyper med hylauronsyre som er en kendt fugtbooster.

Biohydrate Moisture Day Lotion fra Estelle&Thild, 202 kr.

13 Responses to “Fugtighedscremer på Budget”

 1. Maj

  Tak for en god blog!
  Jeg vil høre, om du vil kunne lave en guide til økologisk make-up og andre skønhedsprodukter. Eventuelt til produkter der er mærket med Den Blå Krans, Svanemærket etc. Det kunne være rigtig interessant at høre, hvilke produkter, du fra et makeup-artist perspektiv vil anbefale ud fra den kategori. Jeg synes i hvert fald, jeg ofte står i mellem anbefalinger fra eks. Astma-Allergi Danmark og fagpersoner indenfor makeup-verdenen. Egentlig vil jeg personligt helst ikke gå på kompromis med kemikalier, men ønsker naturligvis også nogle gode og brugbare produkter.
  Det kunne være spændende at læse sine synspunkter og anbefalinger.

  Reply
 2. Siff

  Tak for en fin blog! Jeg må dog sige, at ordvalget “budget” måske ikke er helt rammende til cremer, der koster minimum 200 kroner. Især når det “bare” er fugtighedscremer uden de vilde ting. Min creme koster 65,- og det vil jeg lige akkurat kalde budget.

  Reply
 3. Malene P

  Jeg har brug for din hjælp Sara 😉 Jeg har specielt her om vinteren rødme omkring næsefløjene og på hagen.. jeg bruger pt olie under min dagcreme, men lige lidt hjælper det.. Har du nogle gode råd??
  Kh Malene

  Reply
  • Sara

   Hej Malene, Det problem kender jeg godt. Er det karsprængninger eller bare rødmen. Karsprængninger kan fjernes med laser, noget jeg selv overvejer, efter jeg har født. Det kan selvfølgelig også være du reagerer på din creme eller olie – har du prøvet at skifte den ud? Ellers vil jeg anbefale dig at dække rødmen med en concealer. Det fungere for mig. Fx Bobbi Brown. KH Sara

   Reply
 4. Stine

  Kender du til nogle produkter som kan lysne håret? Jeg er blevet mor og opholder mig ikke særlig meget i solen mere, bla pga pigmentforandringer i ansigtet, så mit hår er blevet meget mørkere og kedeligt at se på. Jeg har ikke lyst til at bruge mange penge ved frisøren og få tydelige udgroninger. Håber du kan hjælpe. Og tak for en god blog:)

  Reply
  • Sara

   Hej Stine, hmm… der findes “blegnings” sprayer i Matas, som kan lysne håret, men det kræver at du opholder dig i solen. Citronsaft kan også virke lysnende på håret, men det kræver igen sol. Måske ikke det oplagte valg her i januar måned. HVad med at gå til Zenz frisør og få en økologisk lysning af håret? VH Sara

   Reply
 5. Stella

  På budget ? Ikke særligt rammende for indlægget . Fugtigheds cremer til over 200 kr er ikke ‘på budget’. Burde maks være til 100 kr eller sådan noget …

  Reply
  • Sara

   Det må vel være op til den enkelte at bedømme… For mig er det OK at betale 300 kr. for en GOD creme. Selvfølgelig finder der de helt billige cremer også, som kan købes i supermarked eller apotek. De kom bare ikke med på min favoritliste i denne omgang. KH Sara

   Reply
 6. Stine

  Hej Sara.
  Som nogle af de andre skriver, så synes jeg at “på budget” dækker over noget der er billigere end 200kr. Jeg bruger selv Weledas Skin food og den er rimelig billig og jeg tror da også at du har skrevet om den før? Kan du slet ikke anbefale nogle gode cremer der koster under 200 kr?
  Hilsen Stine

  Reply
  • Sara

   Hej Stine, Det er helt i orden I ikke er enige med mig, men jeg kan jo hellere ikke blive ved med at anbefale de samme cremer, igen og igen. Jeg elsker Weledas Skinfood, virkelig en god creme til meget få penge, men den er også meget fed. LIge nu, var det disse cremer, der lå mig på hjertet og “På Budget” behøves ikke betyde billigt, men indenfor en vidst sum. Måske kommer der et andet indlæg hvor jeg skriver om cremer til under 200 kr., hvem ved, det var bare ikke dem, jeg valgte i denne omgang. KH Sara

   Reply
 7. Ninette

  Søde Sara, hvor køber jeg den klassiske embryolisse i København? 🙂

  Reply

Leave a Reply