Gammel kærlighed til denne smukke blush

Tromborg selv kalder deres blush Vintage for “kindben på dåse” og jeg giver dem ret. Den superfine, sarte og delikate nude/fersken tonet blush gør ikke stort af sig i farven, men den markerer dine kindben på fineste vis. Glem alt om hårde contour teknikker – denne blush skal blot lægges under/hen over kindben for at give dit ansigt lidt mere form. Kig forbi min instagram og se dagens #minutemakeup video hvor jeg viser hvordan – @sarayoublush

Blush, Vintage fra Tromborg, 180 kr.

13 Responses to “Gammel kærlighed til denne smukke blush”

 1. lullu

  Det er ret pinligt men jeg har haft den samme blush i laaaaang tid. En gammel en fra hm med den perfekte lyserøde farve. Jeg har bare ikke kunne finde en anden der er ligeså god og den sælges ikke længere i hm. Jeg har så mange blush derhjemme som bare købt og smidt i skuffen fordi de ikke havde den der farve der passer til min farve. Jeg er arabisk herkomst og har en gul undertone. Måske jeg skulle prøve mit Held igen med den her blush du nævner? Så kumme jeg måske finde på at smide bakteriebomben ud en dag??

  Reply
  • Sara

   Det er nemt at ende i gamle vaner (og produkter) men så er det jo dejligt du kigger forbi her, for lidt inspiration! 🙂 Jeg tror helt klart, at denne blush er noget for dig. Selv om du har en gul undertone i huden, vil den klæde dig, da denne blush er peach/beige/rosa ish. så svær at forklare. Den vil nok ikke give dig masser af farve, men mere definiere svagt og delikat dine træk. KH Sara

   Reply
 2. Sara

  Dur den til alle hudtoner – også sådan en lys scandi-hud som min? ☺️

  Reply
  • Sara

   Hej Sara! Yes – jeg vil sige den dur til alle hudtoner 🙂 Jeg er også ret så lys jo .)

   Reply
 3. Nanna

  Du viste mig Tromborgs Fairy for mange år siden her på bloggen og har brugt den lige siden. Super glad for den, men det lyder som en pæn en Vintage. 🙂

  Reply
  • Sara

   Hej Nanna, Åh hvor bliver jeg bare glad for kommentarer som denne! Tusinde tak for at du stadig læser med. Fairy er superfin, men mere kold i farven end Vintage. Vintage er varmere, mere ferskentonet og skal bruges mere som at give ansigtet liv og farve, og form selvfølgelig. Fairy bruger jeg som en contour, kun for at give ansigtet form. Giver det mening?
   KH

   Reply
 4. Mille

  Kære søde Sara – først og fremmest, tak for en vidunderlig blog, jeg har fulgt med siden før, du fik Sølve og det er faktisk den eneste beauty-blog, jeg læser. Måske fordi det er både glimmer og oh la la – og samtidigt helt nede på jorden. Og så er der simpelthen så fin en stemning i dine ord. Positivt. Bliv ved med det!

  Nu til spørgsmålet, som muligvis er lidt dumt, men.. Hvis man plejer blot at lægge lidt concealer i sin dagcreme, fordi man faktisk har en rigtig god hud (og bare gerne vil tage den smule blå tone der kan ligge under øjet) – hvad bruger man så, for ikke at ligne et lagen i ansigtet bagefter – uden struktur? Er det blush, highligther, eller noget tredje? Jeg kan godt føle, jeg hvisker mig selv lidt ud.

  Kh Mille

  Reply
  • Sara

   Tusinde tusinde tak for dagens bedste kommentar!! Åh hvor bliver jeg glad altså af at høre der er nogen der stadig følger med trofast!
   Til dit spørgsmål. Bruger du concealer i din dagcreme kun rundt om øjenen eller også i hele ansigtet?
   JEg tænker nemlig, du måske kun har brug for concealer rundt om øjenene, hvis du ellers har så pæn hud? Det er vitterligt ikke nødvendigt (eller flot) at bruge noget i hele ansigtet, hvis du ikke har brug for den udjævning af din hudtone, netop fordi det nemlig udviser dine træk. “dækker du eller jævner huden til” er du nødt til at give farve og form tilbage, bagefter i form af blush/highlighter/contour. Ikke alt samtidigt nødvendigtvis, men du forstår hvad jeg mener.
   Jeg vil anbefale dig; Brug din concealer rundt om øjenen og der hvor du ellers har brug for lidt dækken. Har du brug for et lille “filter” til resten af ansigtet, ville jeg vælge en farvet dagcreme eller BB cream. Her er min absolutte favorit Laura Merciers Tinted Moisturizer. Ovenpå dette, ville jeg lægge en lille smule blush for at give ansigtet lidt mere “liv”, fx Tromborgs Vintage som jeg anbefalede her. KH Sara

   Reply
   • Mille

    Jeg aner ikke, om jeg gør tingene rigtigt – til dagligt fixer jeg lige mine øjenbryn med en pen, ganske lidt, tager mascara på de øverste øjenvipper og læbepomade med masser af fugt i, foruden creme, hvor jeg blender lidt concealer i. Så indrømmet; jeg er ingen mester, men det fungerer, og jeg er heldig med min hud der ikke kræver noget særligt af mig! Smører ligesom creme på, så lidt concealer under øjnene og så blender jeg det ud – men jeg oplever bare, at uanset hvor lille en mængde jeg bruger, får jeg et meget mat udtryk hurtigt. Som jeg læser det, er det fint bare at lægge det sådan – dvs ikke i hele ansigtet – og så en blush som denne her? Jeg er meget lys, om muligt lysere end dig, så jeg tænker, det er et godt match? Tak for første-hjælp! 😉

    Reply
    • Sara

     Yes det er rigtigt! Hvis du syntes du bliver meget mat, er det måske værd at skifte til en anden concealer. Men ellers gør blush en hel del for din glød! Ønsker du mere farve, end det Vintage giver (som er meget sart og delikat) er Blossoming fra Kjær Weis fantastisk.

     Reply
 5. Anett

  Hvor jeg simpelthen elsker dine tips – jeg løp direkte til Kicks og fikk hentet denne, og OH MY GOD den er helt perfekt – tusen takk!

  Reply
 6. Katrine

  Tak for tippet – vil helt sikkert give mig i kast med den, hvem vil ikke gerne have en genvej til kindben!?
  Hvilken børste brugte du på din instastory? Den så dejlig og let medgørlig ud.

  Reply

Leave a Reply