Genius SPF Over Your Makeup

Dette er noget jeg personligt har ledt længe efter og tænkt, der også må være mange der savner og mangler.

Scenarie: Du er dygtig og påfører SPF fra morgenstunden og cykler glad og tilfreds til arbejde i solskin. Når du kommer ud 8 timer senere skinner solen stadig og du beslutter dig for at drikke iskaffe i solen med din nye lækre kæreste og frisker makeuppen op inden du smutter. Du har en solcreme med i tasken, men hvordan skal du nu bruge denne, når makeuppen lige er frisket op og pæn?

Løsningen er Makeup Setting Spray SPF 30 fra Coola. Sprayen er 70% økologisk certificeret og giver huden SPF 30 beskyttelse og en mat finish. Du kan trygt spray hen over ansigtet, som en slags mist, uden at bekymre dig for at ødelægge makeuppen. Sprayen indeholder også grøn te og kølende aloe vera.

Jeg syntes det ganske enkelt er genialt!

Makeup Setting Spray SPF 30 fra Coola, 299 kr.

8 Responses to “Genius SPF Over Your Makeup”

 1. HeleneR

  Det er smart ?

  Reply
 2. Ane

  Jeg kan ikke lige gennemskue om der både er uva og uvb-filter i denne? Ved du det? 🙂

  Reply
 3. Helle Rick

  Det ER genialt. Det har jeg også ønsket mig. Afsted, den må jeg eje ?

  Reply
 4. Betina

  Helt genialt! Det produkt har jeg i den grad manglet. Så er der ingen undskyldning for ikke at genopfriske solbeskyttelsen i løbet af dagen.

  Reply
 5. carina

  Perfekt tip – den bliver tilføjet ønskelisten!

  Reply
 6. Mette MM

  Smart ?

  Reply
 7. Christina

  Søde Sarah. Hele sidste år ledte jeg efter en solbeskyttelsesspray som ikke var en decideret creme – måske er denne svaret? Du lægger op til at bruge den i ansigtet, men jeg er nødt til at stille dette lidt mærkelige spørgsmål: Jeg oplever ofte at blive solskoldet i hovedbunden der hvor jeg har min skilning – det skal selvfølgelig ideelt set klares med en hat/kasket, men hvis nu man er kommet afsted uden, tror du at denne spray vil kunne bruges som solbeskyttelse uden at håret fedter for meget?

  Reply
 8. Mette

  Kære piger (og ikke mindst Sara for at nævne os på bloggen)
  Coolas spray er intet mindre end fantastisk og giver en dejlig fugt til huden, samtidig med at den beskytter mod solens stråler. Den nåede desværre at blive udsolgt og mange gik forgæves, men den er nu kommet på lager igen hvis er i fortsat interesserede 😉
  Mv. Mette/Green Harmony

  Reply

Leave a Reply