Get Rid Of Dry Itchy Skin

Kalenderen viser marts, men det er stadig ret koldt og vores hud på kroppen lider lige så meget som vores ansigt, selv om den ikke er direkte udsat for kulden. Lange bukser og tykke trøjer kan nemt gemme tør og livløs hud. Her er et par tip, til hvad du kan gøre for at gøre huden “forårsklar”.

Skærmbillede 2016-03-06 kl. 21.57.37
Udskift din shower gel med en shower oil
Sæbe kan nogen gange virke udtørrende på tør hud, så en shower olie kan være et super godt alternativ her i vinteren. Dette er en af mine gamle favoritter baseret på mandelolie med masser af E-vitamin, der gør huden blød og elastisk. Plus for at man ikke nødvendigvis behøver at putte bodylotion på bagefter, alt afhængig af hvor tør din hud er.

Amande Shower Oil fra L’Occitane, 160 kr. 


Body Scrub you blush
Scrub, scrub, scrub
Denne body scrub fra Other Stories er super blødgørende. Kombinationen af sukker og bomuldsfrøolie og et indhold højt E-vitamin polerer huden og giver silkeblød hud. Hvis du har meget tør hud, kan det også skyldes for varmt vand i badet.  Prøv at skrue lidt ned for temperaturen mens du skyller resterne af scrubben af. Iddelt bør temperaturen ikke overstige 35 grader.. hvis du kan holde det ud…

Cotton Care Madapollam Body Scrub, Other Stories, 85 kr.

body olie you blush

Giv den gas med olien

Efter du har skyllet resterne af din body scrub af, kan du slukke vandet og forsigtigt duppe din hud med et håndklæde. Når du påfører din body olie på fugtig hud trænger den hurtigere ind og holder din hud fugtet i længere tid. Denne olie dufter opløftende af ylang, ylan, rose og sandaltræ.

Hope Body Oil 01, Karmameju, 300 kr.

Body Balm you blush

Suppler med en body balm eller fed lotion

Hvis du har rigtig tør og kløende hud, kan det være en god ide at komme et lag body lotion eller body balm ovenpå olien. På den måde ’låser’ du fugten inde og din hud vil være lækker og blød indtil næste bad. Denne balm fra Balance Me er en intens 100% naturlig balm lavet
med ren rosenolie. Smelt lidt af produktet i mellem hænderne og påfør det over hele kroppen. Koncentrerer dig om eventuelle tørre pletter fx på overarme, albuer og knæ.

Rose Otto Body Balm, Balance Me, ca. 250 kr.
Omega 3

Husk Fugt indefra

Jeg kan tydeligt mærke forskel på min hud og mit hår, i de perioder jeg husker at tage fiskeolie. Omega 3 sørger for at smøre vores led, samtidig med at det mindsker inflammation og giver fugt og elasticitet til hud og hår.

Omega 3, VitaViva, 215 kr.

One Response to “Get Rid Of Dry Itchy Skin”

  1. HeLene

    God guide og skønne forslag, jeg synes også det er godt at bruge mist før olie eller creme på kroppen med!

    Reply

Leave a Reply