Get your tan on

 

Skærmbillede 2014-06-05 kl. 10.11.45 Skærmbillede 2014-06-05 kl. 10.15.23Skærmbillede 2014-06-05 kl. 10.19.17Skærmbillede 2014-06-05 kl. 10.25.51

Sensai Silky Self Tanning for Body (almindelig selvbruner der udvikler sig efter et par timer)

Gradual Tan for Body fra James Read (selvbruner du kan bruge som bodylotion i et par-tre dage efter hinanden, som gradvis udvikler en flot kulør)

Instant Self Tanning Mist fra St Morritz (sprayes på, gerne mens du står i bruseren for mindre svineri, og giver et øjeblikkeligt resultat)

Tantasia Self Tanner (en af mine favoritter, helt uden lugt. Giver gradvis en smuk og naturlig farve)

Måske har du allerede tænkt over det. Dine ben er lige lovligt blege (måske blålige?) efter en lang vinter og viser sig at ikke være helt så flot match til den nye nederdel eller sommerkjole. Du kan selvfølgelig smøre dig med tålmodighed (og solcreme!!) og vente på at solen hjælper dig lidt på vej, ELLER du kan gøre noget ved sagen med det samme og investere i en selvbruner.

You know the drill; resultatet bliver altid flottest og mest holdbart, hvis du bruger en god bodyscrub på kroppen først, så huden er ren og fri for døde hudceller inden start.

Et par ekstra tip:

Påfør en god bodylotion inden du går i gang. Er huden mættet med fugt, lægger selvbruneren sig flottere og du får nemmere et jævn resultat.

Tag dig god tid! både til indsmøring, så du ikke overser områder, men også bagefter, at du når at tørre ordentlig inden du hopper i dine jeans.

Til ansigtet vil jeg til enhver tid anbefale at mikse 50/50 selvbruner og fugtighedscreme for at undgå at farven bliver for voldsom. Du kan altid hjælpe kuløren yderligere, med en solpudder i hårgrænsen, på kindben, over øjenlåg og et let strejf over næse og hage, for et naturligt gyldent touch.

Leave a Reply