Get That Spring Glow

Selv om foråret officielt er startet, kan du måske som mig stadig føle din hud er gusten, mat og vinterbleg. For mig startet foråret sådan rigtigt når påsken er overstået – eller måske er det lige præcis påsken som er omdrejningspunktet, hvor vi forhåbentlig har mange lune og solrige fridage i vente. Men lad os nu endelig ikke føle os vintergrå i huden og hellere gøre noget ved det. Det er så nemt, så nemt. Jeg har fundet
3 forårsnyheder frem, som skaber en naturlig glød til hele ansigtet. Alle produkterne kan bruges alene eller kombineres for at skabe den ultimative forårsglød.
Dew the hoola

En flydende bronzer og en flydende variant til bestsælger (pudder) bronzeren Hoola fra samme mærke. Produktet har en smule shimmer i og kan iblandes din foundation for en svag glød eller bruges på kinderne som en bronzer.

Dew The Hoola, Benefit, 245 kr. Fås hos Sephora.

Revlon-color-burst-youblush

En lækker fugtgivende balmgloss fra Amerikanske Revlon som endelig er tilbage i Danmark efter flere års fravær. Farven Ingènue har den flotteste brune farve, mens alle farverne dufter svagt af mint og har en let kølende effekt på læberne. Denne farve kan også multi-uses på øjenlågene for en fin og skinnende effekt.

Colorburst Lacquer Balm, 145 Ingénue, Revlon, 90 kr. Fås hos Salling.

Sculpting palette

Fint lille kit med to highlightere (en med og en uden shimmer), en creme blush og en creme contour/bronzer. Perfekt til at have med i tasken.

Pro Sculpting Palette, Make Up For Ever, 330 kr. Fås hos Sephora.

One Response to “Get That Spring Glow”

  1. HeLene

    Highlighter uden shimmer-jeg kommer løbende ned af strøget idag-mod sephora!
    Elsker desuden rejse/taske venlige meget-i-et produkter!!! Mange tak!!!

    Reply

Leave a Reply