Getting My Glow On

Så er jeg i Oslo og klar til en stor launch i morgen. Det er et samarbejde jeg har set frem til i lang tid og glæder mig til at fortælle mere om.
Jeg går tidligt i seng og glæder mig til en hel nats søvn, uden afbrydelser (selv om jeg allerede savner den lille febermus hjemme i København) Jeg skal tidligt op og starte allerede kl. 5.30… Får nok ikke blogget i morgen – men følg med på instagram @sarayoblush eller tjek ind på bloggen fredag <3

Masserer ansigtet og får lidt hjælp af et par favoritprodukter.

Facial Scrub Mask//Rudoplh Care, Lotion P50W//Biologique Recherche, EGF Serum//Bioeffect, Triple Oxygen Instant Energixing Eye Mask//Bliss

ENGLISH:

I’m in Oslo ready for a big launch tomorrow. It’s a collaboration I’ve been looking forward to and I can’t wait to reveal it to you. Follow me on instagram @sarayoublush or check back in Friday.

Leave a Reply