GG (Gossip Girls)

Hey!

Jeg kan mærke at I er lige så interesseret (eller skal vi kalde det “obsesses”?) med GG som mig! ha ha… Jeg så et afsnit da jeg først kom til NY, fordi ALLE snakket om serien, men blev ikke hooked, da det var altfor indviklet og mærkeligt… (det var første afsnit af sæson 2 tror jeg.)

Men min veninde gav mig dvd med første sæson, og sa giv det en chance, og jeg tænkte, ok, da jeg hellere ikke hvade tv, og trængte til lidt let underholdning om aftenen.

Jeg blev hooked med det sammen, eller lad mig faktisk sige besat!! jeg så 4-5 avsnit hver aften og blev til og med hjemme et par aftener da mine veninder ville have mig med ud, “fordi jeg var træt”. Jeg sat med min lille lap top i sengen, på mit bittelille væreslse og blev forelsket i dem alle!

ha ha ha… så morsomt! meeen jeg er det stadig, og bliver helt glad når jeg hører “you know you love me, xo xo..” hver mandag aften.

Jeg ville bare dele min entusiasme, og dele coveret på musik magasinet Rolling Stone med jer. Blake Lively og Leighton Meester på coveret, fotograferet af Terry Richardson.

Jeg skal forresten fotograferes af Terry Richardson tidligere assistent Daniel Trese i weekenden, til et interview i Sirene.. Ekslusivt! 🙂

I’ll keep you posted!

sexy..
sexy..

Leave a Reply