Give Me Some Color Makeup

ways-to-wear-color-nars-jade-eyeliner ways-to-wear-color-joan-smalls-bright-lips 5a9a50816e79230b75cf7517015d6564 ways-to-wear-color-peter-som-pastel-hair-makeup DSC06429

Jeg er så småt gået i gang med at forberede mig til de kommende modeuger i København, Oslo og New York. Jeg skal arbejde og lægge makeup på shows, men også selv kreere looks for designere.
Jeg håber lidt på at vi kommer til at se lidt mere farve i makeuppen… Ikke noget vildt, men en lille smule farve i kinderne, en effekt øjenskygge eller en knaldfarve på læberne. Det er tendenserne der bliver skabt for forår 2016 og her håber jeg at se lidt friskhed, fremfor contouring, en berry læbe fremfor nude og et strøg af den blå farve og del af 70’erne fremfor den klassiske brune.. Lidt mere glød!

Jeg glæder mig!

One Response to “Give Me Some Color Makeup”

  1. Ditte

    Hvad tænker du om blå til grønne øjne? Rigtige klare grønne øjne;-):-)

    Reply

Leave a Reply