Give Your Eyebrows a Serious Boost

mathilde-goehler-eyebrows-editorial-bwatt-magazine-behind-the-scenes-makeup-guide-youblush

I dag lavede jeg makeup på en modeserie for Bwatt Magazine med smukke Mathilde Gøhler. Der var fokus på bryn og jeg ville gerne lave store, flotte bryn a la Brooke Shields i Den Blå Lagune (kan I huske den film?? Hun må være det største bryn ikon nogensinde). Hendes egne bryn er flotte med lange hår, men formen er en smule rund og small.

Dette gjorde jeg for at få mere fylde i hendes bryn:

Først børstede jeg hendes bryn op med brynbørste fra Nicci Welsh for at se hvor meget fylde jeg kunne få. Jeg prøver at ikke lave mere “højde” på brynene, end hårene er lange, for at bevare en nogenlunde naturligt look.

Jeg fyldte hendes bryn ind med Perfect Brow Pencil i Medium Brown fra Anastasia Beverly Hills, hvor jeg laver små, korte strøg med kohlen, så det ligner brynhår. Jeg gjorde formen lidt mere kantet inde ved næsen, lidt mere horisontal (dvs fjernet den runde form på brynet) og med en lille knæk helt for enden af brynet. Formen bliver lidt 50’er agtigt.

Til sidst brugte jeg den bedste bryngele der findes på markedet, nemlig min elskede Brow Artist Plumper fra L’Oréal Paris. Den har den perfekte kolde farve, en lille nem børste og små fiberhår, som gør hårene lidt tykkere. Det bedste af alt, er næsten at hårene bliver godt afstivet, dvs de bliver i den form, du børster dem. Mange andre browgel’s er efter min mening for svage, hvor brynene nemt falder sammen.

ENGLISH:

Today I did a photoshoot with the stunning model Mathilde Gøhler. She has good eyebrows, but a bit round shaped and thin. But the eyebrow hairs she’s got are long and are easy to brush upwards and out with the right tools. 

This is what I did to her brows:

Brushed her brows upwards first with the brow brush from Nicci Welsh, to see how wide I could make her brows. I usually don’t makeup up the brows very much wider than the lenght of the brows, to keep the look natural.

I filled in her brows with Perfect Brow Pencil in Medium Brown from Anastasia Beverly Hills. I made quick brush stokes in the direction of her own brows, but angeled the shape a bit square near the nose, made the brows more horisontal with a little angel at the end.

I finished off with the best brow gel excisting – Artist Brow Plumper from L’Oréal Paris. It the perfect colour, a small easy brush and has small fibers in it, to help thinkening the brows. They will keep the shape you brush them in to. So easy!

6 Responses to “Give Your Eyebrows a Serious Boost”

 1. Michelle

  Men men, da jeg stod og ville købe gel’en fra Loreal blev jeg meget i tvivl om farve.
  Jeg er meget lys og ret lyshåret.
  Hvilken farve bruger du på dig selv i den lille video? :))

  Reply
 2. Cassandra

  Det ser smukt ud. Hvad har du brugt på hendes læber? 🙂

  Reply
 3. Kirsten V

  Jeg ser også frem til at høre hvad du har brugt på de flotte læber, tak. 🙂

  Reply
  • Sara

   Nu er der jo lidt filter på dette billedet, da det er taget fra instagram, så farven her ser lidt koldere ud end den i virkeligheden var. Jeg brugte først Papaws Ointment – en salve baseret på papaya som giver læberne fugt. Derefter brugte jeg Lip Pencil fra Mac i farven Have to Have It. 🙂 VH Sara

   Reply
 4. Signe

  Hej Sara. Hvor får du ordnet bryn henne og af hvem nu hvor Gulle ikke er ude hos belnatur mere?

  Reply

Leave a Reply