Glitter Friday: Glittermakeup på en diskret måde

Jeg har lige lavet en video inde på min instagram hvor jeg viser hvordan jeg har lavet det her look, så hop ind på @sarayoublush hvis I har lyst til at se det.

Glimmer i makeup har desværre ry for at være lidt tacky, og det kan det absolut også være, meeeeen ikke nødvendigvis. Her er mine tip, til hvordan du kan tilføre din makeup lidt festligt glimmer, uden at komme til at ligne en “dragqueen”.

Tænk tone-i-tone
Match din glimmer med resten af din makeup eller hårfarve. Sådan får du et helhedslook, hvor din glimmer blender smukt ind i makeuppen og giver et flot ekstra touch, fremfor et fokuspunkt.

Drop de larmende farver
Lilla, turkis, blå og alle neonfarver bliver gerne lidt kraftigt og “unaturligt”. Gem dem til fastelavn eller Halloween, hvis du ønsker et mere naturligt look.

Sølv, guld, bronze og rosenguld
Disse er de mest naturlige glimmerfarver og dem der blender smukkest ind med de fleste hudtoner og hårfarver

Hvor meget glimmer skal på
Hvis du bruger glimmer ovenpå øjenskygge, vil jeg altid anbefale at bruge glimmeren som en effekt. Lige over iris af øjet, lige under iris på det nedre øjenlåg, i yderste kant af øjenlåget, i øjenkrogen el.
Bruger du kun glimmer og fx mascara, kan du fordele glimmeren pænt jævnt over større område af øjet. Fx under øjnene, på hele øjenlåget eller yderste del af øjet og ud mod kinden, hvis du er ekstra modig.

Du kan få mere inspiration til glimmermakeup looks og læse hvordan man fæstner glimmer bedst muligt lige her.

2 Responses to “Glitter Friday: Glittermakeup på en diskret måde”

 1. carina

  Hvor er du altså bare SMUK!

  Reply
  • Sara

   Tusinde tak…. det var da et fantastisk kompliment!!! Bedste på en mandag formiddag!!! TAK TAK!

   Reply

Leave a Reply