Glitter wedding nails

All that glitters….

Silke kan også lide ting der glitrer..

Glimmeren bliver lagt ovenpå Shellac’en med en pensel

Kan I huske jeg overvejede GLIMMER ombre negle til mit bryllup? I dag fik jeg dem lavet, af dygtige Silke fra Silkyway – en af de dygtigste i hele København. Silke har faktisk helt gået væk fra almindelig neglelak, til fordel for Shellac, acryl og nail art.

Min ene negl, knækkede på vej ned til Silke i Lars Bjørnsstræde! En lille cykeltur væk…?! Typisk, når man lige har passet max på og spare og filet i lang tid. Derfor startede Silke med at lave en forstærkning  på den ene negl, så den passede de andre. Selve lakken er Shellac, fantastisk lak der holder i mindst 14 dage, uden en ridse eller noget! Helt utroligt og fantastisk. Farven er transparent med en pink undertone og glimmeren er sølv. Lidt svært at tage billede af desværre, men jeg er virkelig glad for dem. Underspillet, men en smule piget. Love them! (skal se om manden kan få tage et bedre billede af dem i aften. Så svært at fange glimmer i kameraet, men er for ivrig efter at vise dem frem til at vente. 🙂 )

 English:

Today I got my glitter ombre nail for my wedding. Made by Silke from Silkyway – the best nail technician in Copenhagen. My one nail broke on my way down to her, so typical, but she fixed it and made a new nail. So cool!! The polish is Shellac and is held perfect, with out any chipping or cracking for 14 days, at least. Love it!! 🙂

Leave a Reply