Glow, Bronze and SPF in One

bronze-glow-bb-creme-spf-easter-summer-youblush

Vi er hjemme i Norge i påsken og nyder det fantastiske påskevejr fra en skyfri, blå himmel. Påsken er for mig lig med sol, ski og masser af frisk luft og her har solcremen ALTID været et must for mig. Det er på en måde startskuddet for brug af solcreme, inden foråret for alvor starter.

Jeg er simpelthen nødt til at tippe om denne fantastiske BB Tinted Velvety Cream med SPF 50 fra Vichy. Ikke bare giver den max beskyttelse af huden, men den giver også en smuk glød og farve til huden. Som om du allerede har været i solen et par dage. No kidding! Virkelig et hit, som jeg kommer til at bruge på mig selv i tiden fremover, men også tage med til en kommende tur til Grækenland, hvor jeg skal lave modeserier til norske Costume. Modeller kan også være lidt vinterblege, så denne er perfekt med en lille smule dækken, lidt farve og masser af glød.

Og bedst af alt, den koster ikke mere end 145 kr.

GOD PÅSKE!

ENGLISH:
I just discoverede this amazing BB Tinted Velvety Cream SPF 50 from Vichy! I’m home in Norway at my partents house this Easter and the weather is amazing. We’re outside most of the time and a sunscreen is a must for me. This cream gives your skin the most amazing tint of a sheer bronze, a lot of glow and spf 50. Such a great buy that I will be using on myself and the models I put makeup on in the next coming monts. We could all use a little glow on our winter pale skin.

One Response to “Glow, Bronze and SPF in One”

  1. Stine

    Hej Sara. Tusind tak for tippet. Den er købt og er simpelthen så glad for den 🙂

    Reply

Leave a Reply