Go For Longlasting Matte Lips

Red-Lips-youblushred-lips-and-nail-backstage-youblushlaetitia-casta-redlip-youblush red-lips-high-quality-resolution-computer-wallpaper+(1)ginta-lapina-by-norman-jean-roy-for-allure-russia-december-2013-3loreal-paris-collection-privee-reds-lineup-youblush

Det er julefrokost tid og de røde læber er og bliver en af mine favoritter! Gå for den matte variant, som holder MEGET længere end en læbestift der giver fugt. Læbestifterne fra Collection Exclusive Pure Reds fra L’Oréal Paris er alle matte og holder fantastisk godt. Jeg har været ude og spist både middag og drukket vin, hvor læberne stadig var perfekte bagefter. Vildt, men fantastisk! Det bedste af alt, er vel at den ikke føles tør på læberne.

Tip:

*Påfør læbestiften direkte på læberne.

*Jo mere læbestift du kommer på, jo mere mættet bliver læberne med farve.

*Påfør læbestiften i flere omgange og bid farven af på en kleenex.

*Husk at medbringe læbestiften, samt et lille spejl i tasken.

ENGLISH:

A red lip for the upcoming partyseason is one of my favorite beautylooks. Go for matte lipstick, that’s more longlasting than a moisturizing lipstick. I love the Collection Exclusive Pure Reds from L’Oréal Paris – they’re are matte and feels great on the lips. I’ve been out for dinner and drinks, where the lipstick still looking great after dessert. Best of all, the lipstick does not feel dry on the lips.

Tip:

*Apply the lipstick directly on the lips.

*The more lipstick you put on the lip, the better long lasting effect you get.

*Apply the lipstick 2-3 times and bite off excess colour on a kleenex.

*Always bring your lipstick and a small mirror in your handbag.

7 Responses to “Go For Longlasting Matte Lips”

 1. Randi D

  Ej hvor fedt med dine tips til læbestift. Og så til en pris, hvor man har lyst til at give det et forsøg med en mat læbestift.

  Reply
 2. Maria fra En verden af kunst

  Glædelig 2.advent.
  Meget smuk rød læbestift, som kan bære et helt look i sig selv.
  Også meget smukke kvinder, især de to piger sammen, så flotte fotos.

  Julehilsner fra Maria
  http://mariahoffbeck.blogspot.dk/2014/12/2-advents-give-away.html

  Reply
 3. Amalie

  Hej Sara

  Ifølge Matas er “Color Rich Exclusive” fra L’Oréal desværre udgået. Vil du sige, at læbestifterne i Color Rich-serien er lige så holdbare?

  Reply
  • Sara

   Hej Amalie, Nej Color Rich er ikke lige så holdbare som dem fra Collection Exclusive Pure Reds, fordi dem jeg har blogget om her er matte og holder væsentligt længere end en “almindelige” læbestift 🙂 ps. Husk at gå efter Collection Exclusive Pure Reds i Matas. Den er ikke udsolgt 🙂 kh

   Reply
 4. Amalie

  Hej igen Sara

  Det forstår jeg simpelthen ikke, for jeg har været inde i den Matas, som ligger ved Nørreport, og her viste jeg en ekspedient et billede af en læbestift fra kollektionen, og hun fortalte mig, at de var udgået. Jeg har heller ikke kunne finde dem i andre butikker.

  På Matas hjemmeside er den også udsolgt: http://www.matas.dk/loreal-laebestift-color-rich-exclusive-cp9-eva-pur

  Vil du oplyse, om du har set kollektionen for nyligt nogen steder?

  Bedste hilsner
  Amalie

  Reply

Leave a Reply