Godt nytår fra os

Skærmbillede 2014-01-02 kl. 16.21.09

Skærmbillede 2014-01-02 kl. 16.15.43

Rigtigt godt nytår fra os!

Jeg er begyndt at være liiiiiiidt mig selv igen, selv om jeg stadig tilbringer mestparten af dagen inden døre, på sofaen og kigger på mit lille vidunder, der er 2 uger i morgen. Sikke en overvældende følelse at blive mor!!! Ingenting kan forberede en på de følelser og op og nedture man kommer igennem den første uge… Heldigvis er kærligheden større end noget andet og det er utrolig hvad kroppen kan klare af mangel på søvn og smerte, og i det næste øjeblik, fuldstændig glemme det hele.

Nytårsaften holdt vi hjemme, og med hånden på hjertet, en af de bedste nogensinde! Maden blev købt ind i Torvehallerne den smukke solskinsdag, hvor jeg sportet min fine barnevogn fra Stokke og nye abrikosfarvede solbriller fra Acne, der var en julegave fra min mand. Mon ikke de bliver endnu mere klædelige, når foråret kommer og rytmen er fundet, så ansigtet igen får en lille smule kulør. 🙂

Håber I alle har haft en dejlig juleferie?

Boots: Notabene // Jeans: Cheap Monday (jep, mine gamle jeans som  jeg allerede kan passe!!) // Jakke: Envii // Taske: Marc Jacobs // Hue: H&M Handsker: 7 A.M Enfant

Leave a Reply