Golden Touched Nails

Tænk hvis man havde så pæne hænder som det her billede….? Måske en opfordring til os alle, til at bruge lidt mere håndcreme i vinterkulden? Jeg ved jeg kunne blive bedre til det… Har lige stillet en, på mit natbord, så jeg i hvert fald kan smøre hænderne ind hver aften.
Blev en smule inspireret af de fine negle på billedet. Måske min negledame Nicole kan gøre noget lignende, næste gang jeg har tid. Mine negle har været SÅ pæne i lang tid, indtil Nicole tog på 3 ugers ferie, ha ha ha…

NU er alle mine negle korte og trænger til en kærlig hånd. Det er noget jeg forkæler mig med og nyder at få lavet. Og så er det lidt sjovt også. Der er uendelige muligheder for fine farver, glimmer, guld og add on’s på negle. Jeg elsker det.

Ha en dejlig dag der ude, og HUSK:

Skærmbillede 2016-01-13 kl. 21.14.20

4 Responses to “Golden Touched Nails”

 1. Helle Rick

  Flotte negle er bare så svært synes jeg. Uha ha, min neglebånd bliver så hurtigt tørre og synes jeg prøver alt det der bliver fremhævet som rigtig gode midler. Hvad er dit bedste bud på en neglebåndscreme/olie? Flot måde at lakkere negle på. Det skal jeg da lige have afprøvet 🙂 Der er uanede af muligheder, og kun fantasien der sætter grænsen 🙂

  Reply
  • Sara

   Hej Helle, Invester i en neglebåndklipper! Det er virkelig irriterende (og grimt jo) med tørre, løse neglebånd. Jeg er virkelig glad for mig og neglene bliver så pæne 🙂 Og min favoritolie er Solar oil fra CND 🙂 KH Sara

   Reply
 2. Cecilia

  Jeg er god til at bruge håndcreme og jeg har aldrig rigtig haft problemer med tørre hænder.
  Men jeg har et problem med tørre neglebånd. Har i et stykke tid nu brugt olie, men synes bare ikke rigtig det hjælper desværre 🙁
  Mine negle er også korte, men det er fordi jeg ikke bryder mig om når de er lange. Også selvom det er flottest når negle har lidt længde 🙂

  Reply
  • Sara

   Hej Cecilia,
   Har du prøvet Solar olien fra CND? den syntes jeg er supergod, og den flest negleteknikere anbefaler. MIne negle er blevet stærkere, men det har helt sikkert også hjulpet på mine neglebånd. 🙂 KH Sara

   Reply

Leave a Reply