Gone and away and back again

Jeg har været off-line i 3 dage, nærmere bestemt i Schwarzwald i Syd Tyskland. Jeg var så heldig at blive inviteret på pressetur med AnneMarie Börlind, som jeg skal fortælle en hel masse mere om senere. Min plan var at opdatere og blogge der nede fra, men nettet var mega dårligt – som I måske forstår når I ser billeder fra Schwarzwald – eller Den Sorte Skov..

skov

CPH110 031

CPH110 045

Vi boede på Bad Hotel, som ikke skal oversætte til Engelsk, men som er et klassisk gammel kurbad hotel med mineralske kilder (som vi badet i.) Her var VIRKELIG smukt, grønt, frodigt og ikke mindst dejligt varmt. KOM FORÅR!!

CPH110 049

Freelanse journalist Stinne og mig nyder vores frokost ude i solen, i kortermet! 🙂

CPH110 051

Anett (th) laver pr for AnneMarie B i Danmark, og Asha (tv) er distributør.

CPH110 053

Silke fra In og Anne fra Elle (bagest) var også med på turen. NU skal jeg vidst finde vinderen af AnneMarie Börlind konkurrencen!!

Leave a Reply