Gør noget godt i dag

 

Det er torsdag, snart weekend, jeg er forlovet og skal snart giftes. For at se topgodt ud på min bryllupsdag, har jeg selvfølgelig tænkt mig at spise sundt og træne en masse de næste par måneder. Mens nogle er på kur, mixer smoothier og får en masse vitaminer og gode sager, sulter andre. Jeg brænder meget for denne sag, SKAF RENT VAND TIL AFRIKA! Det virker så basalt i vores hverdag, vi er så utrolig heldige og priviligerede – andre bliver syge og dør af urent drikkevand.

Klik ind på Kildevælds Facebook side og læs mere om projektet hvor Kildevæld donerer 3 liter vand pr solgte Kildevandsflaske i kampen om at samle sammen 150.000.000 liter vand. Indtil nu er der samlet sammen 10.564.109 liter. OG bedst af alt, på dere Facebookside kan du vinde en tur til AFRIKA!

Indlægget udgives i samarbejde med Kildevæld.

Leave a Reply