Gravid Massage

Ingenting er bedre end en omgang massage. Gravid eller ikke. Jeg har prøvet en hel del omgange med massage i min lange karriere i skønhedsbranchen – nogle helt sikkert bedre end andre, uanset om det måske er på det flotteste 5 stjernet hotel i Paris. Jeg har også prøvet en del graviditetsmassager. Både sidste gang jeg var gravid og denne gang, og jeg vil se om jeg ikke kan nå en omgang mere, inden jeg føder

Det er meget en smagssag hvordan man kan lide og foretrækker sin massage. Nogen gange har man brug for afslapning, nusseri og bløde strøg med æteriske olier, mens andre gange har man brug for en der tager ordentlig fat og måske retter op på en skæv ryg eller ømme computer skuldre. Det er supervigtigt, at du forklarer din behandler hvad du har brug for inden du booker, og vær ikke bange for at tale til din behandler undervejs – om det skal være blødere eller hårdere. Hun/ham er også interesseret i at give dig den bedste behandling.

Alle disse massager jeg nævner her, har jeg selv testet og vil anbefale.

Arndal SPA / Mother To Be med Caudalie produkter, vælg mellem 25 min til 1 t og 25 min, priser fra 500-1.150 kr.
Massagen finder sted hos Arndal SPA, hvor du også har adgang til SPA faciliteterne både før og efter din behandling, dvs til sauna, dampbad, pool og afslapningsområde. Super dejligt – sæt endelig god tid af. Du får vælge mellem opkvikkende eller afslappende olie og massagen varer i næsten 1 time (hvis du vælger den længste behandling, som jeg fik) hvorefter du til sidst får en let ansigtsbehandling.

Mijo / Gravidmassage med Kalahari produkter, vælg mellem 30-90 min, priser fra 325-750 kr.
Hos Mijo i Nansensgade gik jeg til både da jeg var gravid sidste gang (hvor jeg lå på graviditetspude med hul til maven), men også efter jeg havde født, da jeg var helt skæv i min krop efter smerter fra amningen. Her oplever jeg, at de teknisk er meget dygtige og virkelig kan tage fat og løse problemer, hvis du døjer med det. Du kan selvsagt også vælge en mild og afslappende form for massage – det bliver du spurgt om, inden I går i gang.

Sara Jordell / Mama Care med Rudolph Care produkter, 90 min. 1.250 kr.
Rudolph Care har selv udviklet en behandling som er den überste luksus for mor. Der er fokus på afslapning og Sara Jordell der lavede massagen på mig sidste gang, har en meget holistisk måde at massere på, hvor lymfedrænage og zoneterapi også bliver brugt, så du du virkelig kommer til at mærke din krop og få sat godt gang i blodcirkulationen. Der er også lidt forkælelse til ansigtet til sidst i behandlingen, men hoved fokusområdet er helt klart din krop og forholdet mellem mor og baby.

TIP:  Er du snottet eller stoppet til i luftvejene fordi du er gravid, kan det være en rigtig god ide, at bruge en næsespray inden du lægger dig på briksen. At ligge med hovedet nedad kan få din næse til at løbe mere eller blive mere stoppet til, og det er IKKE det du vil fokusere på, under din massage.

TIP 2: Ret din krop til undervejs, hvis du skulle ligge dårligt. En graviditetsbriks og at kunne få lov til at ligge på maven er dejligt, men det kræver at du ligger godt.

 

2 Responses to “Gravid Massage”

 1. Elise

  Mm bliver nødt til at prøve! Bare tanken om at kunne ligge på maven i en hel time 😛 Har stadig tre måneder tilbage, men mavsen er godt nok temmelig stor! Og måske det kunne hjælpe lidt på svajet i ryggen 😉

  Reply
  • Sara

   Du skal helt klart forkæle dig selv med en massage. Og hjem og ligge på sofaen bagefter med en lækker grøn juice. Mmmmm! God for baby og dig! KH Sara

   Reply

Leave a Reply