Hair with a twist

Et hurtigt knips med kameraet inden jeg smuttede til julefrokost med Eurowoman i fredags. Var ikke helt på toppen efter min maveinfluenca, så der blev ikke til mange billederne og en tidlig afsluttet aften for min del. DOG fik jeg taget makeup på, og blev inspireret af Chanels Spring 2011 show, hvor modellerne fik tegnet sin midterskillning op med sort kohl. Jeg brugte en almindelig kohl, og det var nemt at fjerne den igen med makeup fjerner, da jeg skulle i seng senere. Makeuppen holdt jeg i aubergine nuancer, som er et top alternativ til grå/sort smokey eyes. 🙂 Har I haft en god weekend og har I brug for mere makeup inspiration til julens fester?

A quick snapshot before heading out for out yearly Christmas party at work. I got inspired from Chanels Spring 2011 look, and drawed my center parting up with a black kohl. It was actually quite easy to remove with ordinary makeup remover later when I got to bed, and definitelly something I will do again. 🙂

Leave a Reply