Halloween Beautiful Makeup Ideas

Jeg ELSKER halloween. Jeg elsker alle højtider. Var det ikke fordi jeg skulle ud og rejse den sidste weekend i oktober, ville jeg holde en fest for mine venner med fuldt udblæsning på udklædning, pynt, farlige drinks og masser af slik. Og jeg skulle helt sikkert lægge en sugar skull makeup. Elsker dem! (tjek også dette indlæg ud fra sidste år, hvor jeg også lagde en tutorial ud, som guider dig, step by step)

Ikke alle kan lide at klæde sig ud, men her er nogle lækre ideer til looks du kan prøve, hvis du er inviteret til en halloween fest, men ikke vil gå fuld-on med udklædning. Du kommer meget langt med lidt makeup (og måske lidt glimmer)

Halloween-Makeup-Ideas-From-Reddit

main.original.585x0-1

eyes_wide_open2a582d77ebca3cb8394f267be77c2fdcHalloween-Cat-New-Eye-Makeup-with-Black-Hair-Color-2015-2000x1325image-2372e052d265ba40cc84e521dfbfea69ce 01-pat-mcgrath-halloween-makeupo-HALLOWEEN-MAKEUP-facebook

OG SÅ, har jeg fundet vinderen af Karmameju konkurrencen…. og det blev; Sofie Bindslev Jensen som valgte tørbørsten som sit valgfrie produkt! Kæmpe tillykke – du har fået en mail fra mig!

Og til jer andre – I kan glæde jer til den VILDESTE julekalender nogensinde, med vandvittige præmier – hver dag, 1-24.december!

2 Responses to “Halloween Beautiful Makeup Ideas”

 1. Laura

  Hej Sara!
  Jeg stornyder at læse med på din skønne blog 🙂
  Jeg er lige startet på en A-vitamin-kur mod Acne, og håber den kan gøre mirakler.
  Den er rigtig dyr, og jeg er nødt til at spare hvor jeg kan (er på SU). Jeg plejer at bruge Jane Iredales faste mineralpudder, da det er den eneste, der ikke forværrer acnen. Benecos har lavet en meget billigere fast mineralpudder. Er du informeret om, om den er lige så god, og heller ikke indeholder noget, der kan forværre acnen?
  Mange hilsner fra Laura

  Reply
 2. HeLene

  Tillykke til den heldige vinder og jeg glæder mig til din julekalender! Hav en skøn uge!

  Reply

Leave a Reply