Hanging With Norwegian Costume

Jeg elsker at modeugen i København er så stor, at folk kommer rejsende hertil fra udlandet. Om det så “bare” er fra Norge, er jeg glad, og i onsdags hang jeg ud sammen med disse to damer fra norske Costume, moderedaktør Randi Svendsen og journalist og stylist Mette Mortensen. Tjek endelig også Costumebeauty.no ud – et nyt skønhedssite med 3 fede nye beautyblogs, Hélènes Univers, Emilie Tømmerberg og Agnes Guldbrandsen (ejer af Gevir Frisør)

Jeg ser rimelig hængt ud på dette billedet, efter en lang dag fik jeg et glas champagne stukket i hånden efter Sand showet. Men jeg er ret vild med min ruskindsskjorte og nederdel fra Gestuz.

Skærmbillede 2015-01-30 kl. 16.45.48

2 Responses to “Hanging With Norwegian Costume”

  1. Emilie

    Tusen takk for så fine ord og link til oss! Du og din blogg er en inspirasjon <3

    Reply
  2. Sara

    Åh det var en veldig hyggelig kommentar! Tusen takk Emilie 🙂

    Reply

Leave a Reply