Happy Weekend (Go Blue)

Faldt lige over dette smukke billede af Jasmin Le Bon. Våger du dig ud i blå øjeskygge i weekenden?
TIP: Husk at lysne med en god concealer under øjnene, så undgår du at den blå øjenskygge fremhæver evt mørke rande og bliver resultatet virkelig fint og “rent” i udtrykket!

Rigtig dejlig weekend!

4 Responses to “Happy Weekend (Go Blue)”

 1. Sarah

  Hej Sara,
  Jeg er stor fan af din blog og bruger ofte dine videoer som hjælp når der skal lægges makeup og du er ofte med til at afgøre hvilken ny mascara olign jeg køber – tak for hjælpen ? Er der en bestemt consealer du vil anbefale hvis man vil forsøge sig med blå øjenskygge? God weekend! Kh Sarah

  Reply
  • Sara

   Hej Sarah,
   Tusinde tak – hvor dejligt jeg har inspirere og komme med brugbare tip. Jeg ville vælge en lysreflekterende concealer, fx Lumi Magique fra L’Oréal Paris eller Skin Flash fra Dior når jeg bruger blå øjenskygge. Det bliver virkelig lyst og fint, under øjnene, så ingen mørke rande fremhæves. KH Sara

   Reply
   • Sarah

    Tak for dit svar. Måske spørger jeg dumt men nu bruger jeg touche éclat som du har vist i en af dine videoer. Skal man så bruge consealeren i stedet for den eller oven på den? 🙂

    Reply
    • Sara

     Touche Eclat er også et godt bud her. Det kommer lidt an på hvor meget du har at dække. Jeg har fx ret mørke rande, så jeg bruger fx Bobbi Browns Corrector først (den har en rosa nuancer, som neutraliserer det blålige i huden) og derefter bruger jeg eksemelvis Touche Eclat ovenpå. Helt til sidst, når resten af makeuppen er klar. Giver et superfint, friskt look! 🙂 KH Sara

     Reply

Leave a Reply