Har du glemt solcremen?

cykel

Jeg stukturella-nazi når det kommer til solcreme og kunne nogle gange tænke mig at være solcreme politi på de danske (svenske og norske) strande. Folk dyrker solen som aldrig før og jeg får helt kriblen i fingrene når jeg ser folk steger sig til læderhud!

Opfordring til Kræftens Bekæmpelse (hvis de nogensinde læser dette) er at lave et samarbejde med et solcremefirma og dele testere ud på stranden. Eller hvad med en solcreme booth? hvor man kan købe solcreme (inklusive favoritten fra Bobbi Brown), læbepomader, aftersun, cool hatte etc. Det må da være et coolt sommerjob! 🙂

TIP: Gør som mig, at skifte din bodylotion ud med en solcreme i sommermånederne. Så er du altid beskyttet også hvis du skulle indtage frokosten ude i solen el. Og der er ingen undskyldninge! 🙂

[billede fra comespywithme]

Leave a Reply