Har I styr på nytårsmakeuppen?

Jeg ELSKER nytårsaften!!! Uanset hvad andre siger, om at man altid bliver skuffet, at det er en opskrydt aften, man måske kommer til at falde i søvn inden klokken 24, man bliver altfor fuld og måske kommer til at skændes med kæresten ELSKER jeg nytårsaften. Det er noget magisk over denne sidste aften på året og man kan aldrig blive hverken for overdressed eller overmakeupped. I år, holder jeg nytår hjemme i Norge med kæresten, hele min familie og vores naboer, og jeg glæder mig vildt meget. Det bliver nok lidt mere stille og roligt end sidste år, hvor vi holdt fest hjemme i vores lejlighed i København, men det har jeg også brug for. I de næste indlæg over de næste par dage, vil jeg finde en masse inspiration frem, så I kan give den max gas med makeuppen, og forhåbentlig få en fantastisk aften (et godt råd, som jeg også selv skal huske på er (host, host) ; husk at drikke en masse vand (eller cola light) i løbet af aftenen, spis godt i løbet af dagen, løs evt konflikter med kæresten inden festen, pas på fyrværkeriet og vær sammen med dine bedste venner og familie og NYD aftenen.)

I LOVE new years eve! The next couple of days, I will post inspiring pictures for all of us, so that we can look our best this magical last day of 2010. I’ll be spending new years eve together with my boyfriend, familiy and neighbours in Norway and havn’t yet figured out which makeup to wear… 🙂

Leave a Reply