Hår: Mix Det våde og tørre

Sidste uge var jeg gæst til Dansk Design Talent Magasin Prisen, hvor 4 upcoming designtalenter kæmpede om æren og prisen på 500.000 kroner og et show til modeugen i januar.

Vinderen blev Cecilie Bahnsen med sin super feminine kollektion af blonder og kjoler. Tillykke!! (se nærmere på kollektionen her)

skaermbillede-2016-11-02-kl-13-09-36

Alle talenternes kreationer blev vist frem ved et modeshow og her stod Sidsel Marie Bøg og Shu Uemura stod for hår og makeup på alle designtalenternes modeller. For vinder Cecilie Bahnsen var ønsket en kombination af et wet look og fly aways, ligesom looket til hendes musik muse Reem (fra X-factor) – altså løst hår med en tør struktur. Håret blev derfor samlet i en lav bun og der blev lavet fly aways i panden og i siderne.

skaermbillede-2016-11-02-kl-12-56-08

Tip til at genskabe looket:

”Jeg elsker at tage en lille øjenbrynsbørste, det kan være en gammel mascara børste man har vasket ren, og så komme en lille smugle gel på. Med den kan du rede de der små flyaways ned i panden for et lidt mere defineret look. Og så kram lidt olie ind i spidserne for at give det et mere organisk flyaway look.” Makeup og hårstylist Sidsel Marie Bøg.

2 Responses to “Hår: Mix Det våde og tørre”

  1. Mathilde

    Åh, det må være en halv million kr. og ikke 500.000 millioner kr. ??

    Reply
  2. Sara

    Ha ha ha… yes! Tastefejl, som herved er rettet. Ellers ville nok Magasin fonden gå konkurs! 😉 500.000 kr. skal der stå! Tak for dit skarpe øje! KH Sara

    Reply

Leave a Reply