Hej fra Paris

Bare et lille hej fra Paris. Jeg er til modeuge og har super hektiske dage med shows og backstage. Lurer trends og tricks fra de dygtige MAC makeup artister 🙂

Jeg skal nok lægge en masse billeder op efterhĂĄnden, men nu sluger jeg min morgenmad, mens jeg blogger og skyper med min lille niece. Busy, men ELSKER denne del af mit job! Hav en dejlig lørdag!! Ps. Husk at følge mit pĂĄ Instagram – der sker der meget disse dage! 🙂 sarayoublush

English:

Just a little hi from Paris. I’m here for fashion week and now I have super busy days with shows and backstage access with MAC Cosmetics.  Right now I’m trying to eat my breakfast while I do this blogpost and Skype with my little niece. Love this part of my job! have a fantastic Saturday, more pics to come! 🙂 Follow me on Instagram; sarayoublush

Leave a Reply