Helt på toppen

Hjælp! tænk at jeg skal giftes! Det er så vildt at tænke på, og hver gang jeg siger det højt føler jeg slet ikke det er mig der taler.. ha ha..

Well, jeg tænker at bede jer om lidt hjælp, faktisk, da jeg skal til at finde den perfekte location. Jeg har allerede et par i tankerne, men jeg vil gerne have en uformel stor fest til max 90 mennesker, i en gammel rustik lade, nedlagt togstation, bådhus, forsamlingshus, privat hus/herregård etc – drømmescenariet er at det er en tilhørende kæmpe have, evt nede ved vandet og at alle mine gæster kan overnatte, på stedet eller tæt på. Well, jeg ved godt alt ikke kan opfyldes, men vi starter på toppen og bevæger os nedover. Vi skal også selv kunne stå for maden (har 2 kokke i familien) og det skal være på Sjælland. Umuligt? I hvert fald en udfordring.. Nogle gode bud der ude? Jeg vil blive så glad for jeres hjælp! I er også velkommen til at skrive en mail til mig, sara@looklab.dk

På billederne her er fra dagen efter jeg er blevet forlovet, på tagterrassen af Hudson Hotel. Ahhh.. Kjolen er fra Opening Ceremony, fødselsdagsgave fra min kæreste. 🙂 Føler mig som verdens mest heldige pige!

Leave a Reply