Hide or make your roots darker in 10 seconds

Jeg har tidligere skrevet om hårstylist tricket om at bruge en root concealer – især i udlandet har dette været praktiseret længe – hvor man med særligt dækkende øjenskygger har kunne skjule grå hår og irriterende udgroninger, men også snyde sig til en tykkere hårgrænse ved en stram hestehale eller bruge produktet helt omvendt og vælge en langt mørkere nuance end ens eget hår, og lave ens rødder mørkere, for en mere “edgy” look. Dette gør du nemmest, i skillningen af håret.

Nu kan en root concealer også fås i Danmark og til en ganske fin penge fra John Frieda. Root Blur kommer i 4 nuancer – to blonde og to brunette nuancer, og der er to farver i hvert kit, så du kan få et ganske naturligt resultat.

1443728041-hbz-ss2016-beauty-balmain-clp-rs16-1595

Når man laver en høj hestehale, får de fleste af os en lidt tynd hårgrænse, i sær i siderne. Det ses tydeligt på dette billedet, hvor hårstylisten med fordel kunne ha brugt en root concealer, for at dække hårbunden, som tydelig skinner igennem.

31d12ede00000578-3475740-image-m-60_1457050458784

Her kan I se hvordan hårbunden i midterskillningen, er dæmpet med lidt farve. Du kan bruge samme farve som din egen eller en lidt mørkere.

cf04d1fbd16481265da250e30ac5015f

Jeg ved godt, at dette er en paryk, men alligevel er der brugt en meget mørk root concealer i midterskilningen, for at gøre udtrykket mere råt. Dette kan du sagtens også gøre med dit eget hår. Har du allerede en lille bund/udgroning, kan du give den lidt mere gas, ved at bruge en mørkere farve. Dette er et gammelt trick, man tit bruger, når man arbejder med parykker, da det også vil se mere naturligt ud, end hvis håret har den samme farve fra rod til bund.

Sådan bruger du Root Blur:

Brug den medfølgende børste og kom produktet på

Ryst overskydende produkt let af børsten

Med let hånd, dupper du børsten på ønsket området. Gerne med lidt ujævne bevægelser

Root Blur kan bruges i hårbunden og på håret. Fikser gerne med lidt hårspray, så holder resultatet bedre.

Vaskes let ud igen med shampoo.

Root Blur fra John Frieda, 159 kr.

4 Responses to “Hide or make your roots darker in 10 seconds”

 1. Helle Rick

  Det kunne jeg overveje, nu jeg er lidt tynd i siderne (samme sted som mænd starter med at miste deres hår). Her kunne jeg fint forsøge mig med lidt ‘snyde’ hår 🙂

  Reply
 2. Mathilde

  Jah, det kunne sagtens bruges i tindingerne hos mig – anede ikke at det fandtes 🙂 Hvordan kan du se, at modellen på det sidste billede har paryk på? Det havde jeg aldrig skænket en tanke.

  Reply
  • Sara

   HEj Mathilde! Kun fordi jeg er særlig interesseret og ved at det er hårstylist Sam McKnight der har lavet håret og ville skabe lidt forvirring blandt pressen og tilskuerne af showet, og skiftet derfor farve på flere af modellerne. Brunetter blev blonde og blondiner blev mørke. Det var Balmains show for efteråret 2016 og mange store modeller gik, som fx Kendall Jenner som her ses med den blonde parfyk. Men det er godt lavet! 🙂 Og for resten lavet med Balmains egen extenstions/hair piece linje. KH Sara

   Reply

Leave a Reply