Hilsen fra New York

Sådan et fint billede af verdens bedste by. Lige som jeg føler det lige nu..

Somewhere over the rainbow…

Jeg drikker altid Bloody Mary drinks mix (uden vodka) kald det også spicy tomatjuice, når jeg flyver. Is og en skive citron, mums!

Yes! Så er jeg på plads i byernes by – og sikke en fantastisk følelse! Kan næsten ikke tro at det er 2 og et halvt år siden sidst, og skal lige nive mig lidt i armen for at tro det er sandt! 🙂 Vores fly var forsinket, så rejsen blev lidt længere end forventet, men nu har vi sovet godt og er klar til at indtage et meget stramt fashion program allerede kl.5 om morgenen. (elsker denne del af tidsforskellen.. når vi skal hjem til DK igen er det straks værre..) Tænker Startbucks til morgenmad…

PS: Husk at tjekke min veninde Patricias nye webshop, Neglelak.com – Danmarks første webshop, der kun sælger neglelak! Jubii!

 

Leave a Reply