Hjælp til den tørreste vinterhud

tumblr_lxuzht0DFr1qm86p7o1_1280 Skærmbillede 2013-03-19 kl. 09.12.48

Yes, det er nemt for mig og sidde og poste lækre billeder fra sommervarmen i Dubai (mest på Instagram), mens mange af jer er hjemme i Danmark i sne og kulde. MEN, jeg kom lige i tanker om en gammel favorit, som altid har reddet min vintertørre hud (og som i øvrigt også er perfekt når man flyver! Jeg har Comfort on Call i en minisize i mit flykit, og cremen holder min hud fugtet selv på lange flyvninger.)

Cremen er altså super lækker, lidt fed i det, men trænger ind i huden. Hjælper på irriteret og meget tør hud og er perfekt til vejret vi har i Danmark lige nu. Bare et lille tip! Prøv den – efter et par år væk fra hylderne er cremen tilbage på i butikkerne fra April pga efterspørgsel. Og det må tyde på at flere syntes den er god 🙂

Leave a Reply