Home Again and Back At Work

Action i kjole printet leopardkjole fra Custommade.

Det går en hel del vatpinde og makeup wipes med, når man laver mange makeup looks...
Det går en hel del vatpinde og makeup wipes med, når man laver mange makeup looks…

skaermbillede-2016-09-11-kl-10-28-27

Så var ferien overstået og jeg er tilbage på plads i København. Jeg tog nærmest direkte til fotoshoot da jeg kom hjem. Et stort projekt, da det var en beauty serie på 10 sider til norske Costume. Fantastisk job at få, men også et stort job, da det kræver meget at lave mange makeupper på samme model, på samme dag, som skal hænge sammen i stil og tendenser.

Det gik heldigvis super godt og jeg glæder mig til at vise jer resultatet i slutningen af oktober, når magasinet er på gaden.

Håber I alle får en fantastisk søndag!

2 Responses to “Home Again and Back At Work”

  1. Louise

    Sikke en flot kjole! Hvor er den fra? Er helt vild med printet!

    Reply

Leave a Reply