Hos Kiehl’s

Sig hallo til Mr. Bones….. Han bor hos Kiehl’s, som  fylder 160 år i år, og jeg var forbi Magasin tidligere i dag til et pressemøde og lille fejring. I den originale Kiehl’s flagship store på 3rd AV i New York, står et rigtigt skelett, som apotekerne i gamle dagebrugte til at demonstrere krop og funktion af produkter, til kunderne.

Jeg er stor fan af Kiehl’s, og boede lige ved siden af den originale butik i East Village, da jeg boede i New York i 2008/09. Jeg var riiiimelig tit der inde, og dette er blevet mine all time Kiehl’s favoritter:

Creme de Corps: Makeup artister elsker den, kendiserne elsker den og jeg elsker den. En fantastisk bodylotion som gennemfugter huden, dufter skønt og giver huden det smukkeste shine!

Gently Exfoliating Body Scrub Coriander: Duften er uimodstålig, og denne scrub har den helt rigtige konsistens, hvor ikke halvdelen løber ud i bruseren. Den er fast og cremet  med tilpas store korn i. Gør huden babyblød og sætter gang i systemet.

Bath & Shower Liquid Body Cleanser: Igen en fantastisk duft, og denne showergel deler jeg med min kæreste, som også er storforbruger. Minder mig så meget om LA og New York…

Kiehl’s tror ikke på annoncering, men satser alt på kundepleje, anbefalinger og på at give prøver ud. Sidste år gav Kiehl’s ud 10 millioner samples! Vel, her har I mine anbefalinger, prøv dem, eller bed om en tester. Du kan købe Kiehl’s online nu hos Magasin 🙂

Leave a Reply