How I Do My Eyebrows

refectocil-eyebrow-color-øjenbrynsfarve-youblush

Rigtig mange spørg ind til mine øjenbryn og hvad jeg gør ved dem. Jeg har fra tid til anden fået dem farvet og rettet til hos professionelle, men på det seneste har jeg selv farvet dem med en professionel farve, Refectocil som jeg køber hos Beautycos – min absolut nyt favorit beauty pusher – både online og i butikken på Gammel Kongevej.
Det er som sagt professionel farve, som rigtig mange frisører, kosmetologer og hår- og makeup artister bruger, men som du sagtens også kan klare selv, der hjemme. Du skal bruger 2 cm farve og 10 dråber beizecreme eller dråber, som du køber separat og som du mikser sammen med den medfølgende lille pind i en lille skål. Jeg mikser Naturbrun og Grafit1 cm af hver i den lille blandeskål og hælder 10 dråber beizedråber i og lader farven sidde i ca 5 minutter. Jeg mikser de to farver, for at få farven kold brun og kan sagtens putte mere farve på, hvis jeg ikke syntes brynene har fået nok efter de 5 minutter. Typisk skal enderne af brynene have lidt mere end den tykke del. Fjern farven med vand på en vatrondell.
Refectocil kan også bruges til at farve øjenvipper.

Til at style mine bryn, bruger jeg ALTID denne her, som er en all-time favorit.

3 Responses to “How I Do My Eyebrows”

  1. Camilla - Scent of Fashion

    TUSIND tak for tip! Jeg farver nemlig også selv bryn, og du har præcis den farve, jeg ønsker mig 🙂

    Reply
  2. Stine

    Jeg har overvejet om jeg skulle gøre det selv. Men det skal da helt sikkert prøves nu. Tak for tippet:)

    Reply

Leave a Reply