Hudpleje der gør hele forskellen

Som mor til to små, er det ikke meget tid man har for sig selv på badeværelset om morgenen, derfor har jeg lavet et “husk disse lækre produkter” fad, med de skønhedsprodukter jeg gerne må huske på, hver morgen eller i løbet af dagen. Produkter, der gør det lille, men meget vigtige ekstra

Sun Face Cream SPF 30 fra Rudolph Sun
Selv om det faktisk kom 5 snefnug i dag, er forårssolen skarpere end man tror og det er nu den er ekstra farlig. Efter en lang vinter, kan man fristes til at sidde i solvæggen eller på cafe og nyde solstrålerne, som er kraftigere end man tror. Derfor sørger jeg for solcreme hver morgen, også til min søn.

Beauty Elixir fra Caudalie
En opfrisker lækrere end den her finder du ikke. Bum! Fantasisk facemist til et træt ansigt med rosen- og drueekstrakt, samt rosmarin. Fås også som travelsize, som er genial til tasken.

Citrus Handcream fra Jurlique
igen, jeg søger opfriskende, dejlige dufte for øjeblikket (don’t ask meeen det kan have noget med dårlig nattesøvn) og sjovt nok har jeg også knastørre hænder efter en lang vinter og mange håndvaske i løbet af dagen. Denne håndcreme blødgør og plejer med den lækreste duft af citrus.

Renew Face Brush fra Karmameju
En af mine besættelser som meget velfortjent er nomineret til en Danish Beauty Award i år. Den vinder, helt sikkert! Børsten skal bruges på tør hud med lette strøg og sætter gang i blodcirkulationen, stimulerer bindevævet og vækker selv det mest trætte ansigt til live. God morgen!

Baume de Rose Lip Care fra By Terry
Utrolig lækker læbepomade fra det ikoniske franske beautybrand By Terry som eksklusivt fås hos Sephora i Danmark. Inden længe kan du shoppe online på Sephora.dk – DET bliver fedt! Læbepomaden er som en balm og føles utrolig nærende og fed på læberne, uden at fedte.

Jaderulle fra SMUK
En af mine seneste beauty investeringer, som jeg har kendt til i lang tid, men ikke erhvervet mig. Da lillebror kom til verden tænkte jeg det var på høj tid, at få fingrene i denne magiske rulle med den kølende jadesten til hævede øjne. Rullen kan bruges på tør hud eller over serum/masker for at få produktet til at trænge bedre ind. Du skal rulle på kryds og tværs i ansigtet og bevægelsen sætter gang i blodcirkulationen og har en opstrammende effekt.

Duftlyset er en særlig udgave fra Rudolph Care. Man kan jo håbe det lækre soja duftlys bliver sat i produktion en dag..

 

2 Responses to “Hudpleje der gør hele forskellen”

 1. Line

  Hej Sara,
  Tak for dit indlæg. Meget brugbart 🙂 Jeg står og skal have en ny ansigtscreme..Tænker du ikke, at en ansigtscreme med solfaktor er nok her om foråret – eller er det bedst at tage en decideret solcreme på hver morgen? Og i så fald, tager du ansigtscreme på et stykke tid i forvejen, eller hvordan gør du? 🙂

  Reply
  • Sara

   En fugtighedscreme med solfaktor er altid dejligt, så ved man at man har en eller anden form for beskyttelse på. Skal du være udenfor en hel dag eller være meget i solen, syntes jeg ikke en dagcreme med spf er nok eller god nok beskyttelse. Det kommer også an på, om du kan finde en dagcreme som du er glad for, der også har spf. Gør du det, er det jo dejligt. Jeg bruger lidt af begge dele, men bruger jeg en separat spf, lader jeg altid min dagcreme absorbere godt ind i huden inde jeg putter solcreme på. 🙂

   Reply

Leave a Reply