Hudpleje fra Inderst Til Yderst

Indlægget er sponsoreret

De sidste to måneder har jeg testet en hel særlig hudplejeserie, nemlig Infinite By Forever.

Jeg tester jo en hel masse produkter, men siden jeg fik min anden søn i marts, har jeg virkelig følt, at søvnmangel og alder har sat sine spor i mit ansigt. Fair nok måske, søvn er ikke det man får mest af, måske hellere ikke sund mad, men derfor kan man alligevel gøre det man kan, for at give huden nok og rigtig pleje.

Når man så bliver præsenteret for en serie, der både indeholder kosttilskud i form af et kollagen komplex, der understøtter hudens naturlige kollagenproduktion, der desværre aftager med tiden og alderen, samt en cremet renselotion, et serum og en fugtighedscreme, der ALLE har det formål, at give huden en masse lækre ingredienser, fokuseret både på fugt og opstramning – SÅ er i hvert fald jeg nem at lokke.

Og det blev jeg. Og det er jeg glad for.

Det er bare noget med, at teste noget der er holistisk – som får det hele med – og plejer huden fra inderst til yderst.

Forever Living er verdens førende producent af aloe vera og Skandinaviens største på sundhed- og hudplejeprodukter, baseret på aloe vera –  som altså ikke bare er en flot plante til vindueskarmen eller god til at smøre på solskoldninger.
Aloe Vera er også er en glimrende fugtbooster til huden, der også virker helende og beroligende og er fuld af mineraler og vitaminer.

Collagen Complex (60 stk)
Dette er kosttilskuddet som plejer og strammer huden op, indefra. Baseret på hydrolyseret marinekollagen og C-vitamin booster det hudens egen kollagenproduktion til at bevare hudens elastitet og smidighed.

Hydrating Cleanser
Mange rensecremer efterlader huden ren, men med den stramme fornemmelse, at du føler for at komme fugtighedscreme på umiddelbart efter. Denne rensecreme er fyldt med bla aloe vera, kokos, æbleaminosyrer og solsikkeolie, efterlades huden med den fineste smidighed og renhed.

Firming Serum
I starten da jeg testede dette serum, var jeg lidt forvirret. Jeg forventede at kunne mærke mere fugt, men jeg fik ikke den cremede, lidt fedtet fornemmelse, jeg får fra mange andre fugtseras. Dette serum trænger lynhurtigt ind i huden. Huden sluger bare dråberne til sig og efter et par dage havde huden tilpasset sig fornemmelsen, at der ikke var noget, der skulle “klistre”. Serummet er spækket med peptider, som altså er bittesmå proteinmolekyler, der kan trænger dybt ned i huden og udgør en vigtig byggesten i hudpleje, som gør huden stærk og smidig. Der er selvfølgelig også aloe vera i, samt valleprotein og aminosyrer.

Restoring Creme
Sidste steg i denne serie, er selvfølgelig en fugtighedscreme. Denne kommer i en lufttæt emballage, der sikrer god hygiejne og en nem dosering. Cremen indeholder hele 15 aktive ingredienser som acai og granatæble, der er kraftige antioxidanter. C-vitamin, B3 vitamin og rødbedeekstrakt, der udjævner hudtonen. Og aloe vera, plantolin, linolsyre, beta-glucan, jojobaolie, arginin og bla essentielle olier fra lavendel, eukalyptus, basilikum og limeskal. En skøn creme, der ikke indeholder silikone og gør huden smidig og blød.

FIY. Alle produkterne er uden parfume og hvert sæt af 4 produkter har en værdi af 1.445 kr.

VINDERNE af konkurrencen er fundet og har fået direkte besked – tusinde tak til alle der deltog!!

 

297 Responses to “Hudpleje fra Inderst Til Yderst”

 1. Pernille

  Ja tak min hud er meget tør pt pga det kedelige vintervejr så dette kunne være en god løsning:)

  Reply
 2. Janne Petersen

  Lyder super effektivt! Krydser fingre ?

  Reply
 3. Stine

  Det kunne jeg virkelig godt trænge til ??

  Reply
 4. Eli-Anne

  Pliiiiis, pick me me me ????????

  Reply
 5. Charlotte Petersen

  Så lækker konkurrence! Min hud kunne godt bruge lidt kærlig hjælp op til vinter 🙂

  Reply
 6. Kirsten V

  Jeg ville blive yderst taknemmelig for at vinde de skønne produkter ? Det lyder til at være produkter, jeg meget hurtig kunne blive afhængig af.?
  Efter nogle meget hårde år, trænger min hud virkelig!!!!

  Reply
 7. Marianne S.

  Det lyder som den rette pleje af huden i det her omskiftelige vejr!! God søndag 🙂

  Reply
 8. Maiken

  Åh et træt (nybagt) mor ansigt kunne godt bruge de lækre sager til lidt selvforkælelse… krydser fingre ???

  Reply
 9. Mille Erikstrup

  Waaauuuu lyder for vildt?✨??❤️
  Gad godt vinde et skud vitalitet til træt og gammel hud????

  Reply
 10. Lea Holm

  Det lyder som en fantastisk serie at gå vinteren i møde med! ?

  Reply
 11. Louise

  Lyder helt fantastisk – lige hvad en småbørnsmor trænger til efter nogle vindblæst dage på legepladsen ???

  Reply
 12. Lisette Hjort

  Okay det lyder virkeligt lækkert det sæt! Her er der også totalt minus på søvnkontoen og en træt mor, som godt kunne trænge til sådan en lækker gave der ???
  Jeg krydser fingre ???

  Reply
 13. Dorte

  Ja tak til lækre produkter til vinterhuden❄️Det trænger mor-huden til?‍?

  Reply
 14. Ima

  Det lyder lige noget for mit mor-trætte ansigt ?

  Reply
 15. Sara Sønderby

  Den serie lyder jo helt fantastisk! Kan især mærke på min hud at vejret spiller en stor rolle. Her når vejret skifter bliver min hud pludselig helt vildt tør og irriteret, selvom jeg normalt har en kombineret hud. Så det kunne være en spændende serie at prøve!

  Reply
 16. Camilla

  Åh Gud lige sådan et sæt mit trætte ansigt trænger til… især efter at være løbet tør for min dagcreme i over en uge nu…? Har seriøst brugt ungernes fede creme i ansigtet i ren desperation? Åh Man lad mig vinde???

  Reply
 17. Christina Buhl

  Åh det ville min sarte hud elske at vinde??

  Reply
 18. Lea Mikkelsen

  What a treat ❤️ Fingrene er krydsede for, at jeg kan blive en af de helt heldige vindere ✨

  Reply
 19. Maria Belmann

  Lkre produkter? Krydser fingre??

  Reply
 20. Tilde D

  Wow viiildt lækker præmie, krydser alt her, gid jeg er så mega heldig;)

  Reply
 21. Marianne S.

  Det er lige, hvad min hud trænger til i det her omskiftelige vejr!! God søndag!:)

  Reply
 22. Faiza

  Wow fed give away, fantastisk produkter?Sku’ jeg være heldig, ville produkterne bringe stor lykke. tak for god og inspirerende blog

  Mvh Faiza?

  Reply
 23. Leslie

  En lækker give-away =)

  Reply
 24. Charlotte

  En kærlig hånd til min hud ✨ Winter is coming ???

  Reply
 25. Anne Iversen

  Det lyder bare så lækkert. Jeg håber at være heldig! Og tak for en dejlig konkurrence og skøn blog 😀

  Reply
 26. Camilla Kirstine

  Det lyder som formidable lækre produkter ! Fed giveaway som altid Sara!!! 😀

  Reply
 27. Heidi B

  Uh, det lyder fedt! Har lagt mig med den forkølelse min datter slæbte med hjem fra vuggestuen den anden dag. Lignede en hængt kat, da jeg kiggede mig i spejlet i morges. Krydser alt hvad der kan krydses for at vinde! (og for at den her forkølelses-virus snart må komme ud af vores system)

  Reply
 28. Anette

  Yes min vinterhud ville elske at vinde – og også mig ?????

  Reply
 29. Rosa

  Det gad jeg godt vinde til efterårstræt hud på vej mod vinteren 🙂

  Reply
 30. Sidsel

  ?????? Lige hvad man kunne drømme om. Har netop afsluttet min sidste pakke collagen Filler fra New Nordic og søger ihærdigt efter nogle vidundre som kan give mig alt hvad Min god behøver. Krydser fingre for jeg bliver den heldige og få lov og prøve dette???

  Reply
 31. Christina Fischer

  Laber giveaway! Det kunne min, arbejder alt for meget, sover alt for lidt hud virkelig godt trænge til 😉

  Reply
 32. Marie

  Uh, det ville gøre min hud godt!

  Reply
 33. Gitte Leth

  Sikke en lækker luksus præmie. Uhh det vil jeg sååå gerne vinde. Lige noget min tørre hud kan bruge;)

  Reply
 34. Julie Monberg

  Min hud vil elske at vinde de produkter ??

  Reply
 35. Cathrine Brandt

  Krydser fingre 🙂

  Reply
 36. Christine

  Hos mig synes jeg også livsstilen, som fulgte med barn nr.2, satte sine spor i mit ansigt. Både graviditet og barsel var ligesom slet ikke det samme anden gang = intet tid til én selv… når baby sover, så er det tid til at give storesøster fokus. Så det der med at sove, når baby sover, ikke helt så meget… og dagen på barsel og også ret “kort”, når man skal hente storesøster i børnehave hver dag kl.15.
  Nå men den serie vil nok gøre underværker i mit trætte ansigt!!!

  Reply
 37. Louise

  Det kunne min hud godt trænge til -særligt efter at have fået barn nr. 2 ? En rigtig god grund til at piriotere “mig tid” med sådan en lækker omgang!❤️

  Reply
 38. Christina

  Jaaaa, krydser fingre???

  Reply
 39. Tine

  wow, for en Lækker konkurrence! Jeg krydser fingre:-)

  Reply
 40. Sofie Busk

  Min hud driller mig rigtig meget for tiden, så krydser alt hvad jeg kan!??

  Reply
 41. Alberte G.

  Jeg krydser fingre! Min trætte hud ville elske det ??

  Reply
 42. Tamara

  Ej en lækker konkurrence!! Krydser fingre ??Det er lige hvad jeg kunne bruge ?

  Reply
 43. Laura Kousgaard

  Krydser fingre!

  Reply
 44. Malene

  Åh hvilken skønhedssalon jeg kunne få herhjemme ?? ville så gerne vinde.

  Reply
 45. Maiken

  Pick meee??? ville være fantastisk til min hud!

  Reply
 46. Sandi

  WAUUUUW! Sikke en lækker præmie. Min hud har været så mærkelig for tiden, måske det skiftende vejr, og kunne virkelig trænge til forkælelse. Jeg krydser ALT!??

  Reply
 47. Lea

  Yaas please ?

  Reply

Leave a Reply