Husk solcreme på hænderne

Alle turene med barnevognen har gjort jeg har fået mega brune hænder! Heldigvis har jeg også været god til at komme solcreme på, men hænderne er virkelig eksponerede, når man triller rundt dagen lang. Det samme gælder faktisk dig der cykler meget. Husk håndryggen når du skal ude, en almindelig en af slagsen eller måske en håndcreme med SPF. 🙂

Skærmbillede 2014-07-05 kl. 10.02.58

Even Better Dark Spot Hand Cream fra Clinique // Hands Forward Hand Cream fra Ole Henriksen // Wild Rose Hand Cream fra The Body Shop

Dejlig weekend der ude!

 

One Response to “Husk solcreme på hænderne”

  1. Josephine

    Lige det indlæg jeg havde brug for! Jeg har selv fået ret brune hænder allerede… blot pga. gåture, og jeg har lidt undret mig over, hvorfor jeg ikke har set håndcreme med spf-faktor i. Så tak for links – en håndcreme med spf må jeg straks ha’ 😀

    Reply

Leave a Reply